• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • 360 veïns i veïnes de València podran viure una mascletà des del balcó municipal

360 veïns i veïnes de València podran viure una mascletà des del balcó municipal

El sorteig es farà divendres que ve, dia 17, entre les persones majors d’edat i empadronades en València que s’inscriguen entre dilluns 13 i dimecres 15

El balcó de l’Ajuntament de València tornarà a obrir-se a la ciutadania per huité any consecutiu perquè 360 veïns i veïnes de la ciutat visquen des d’eixe espai emblemàtic del consistori una de les mascletaes de Falles. Com és habitual, la selecció d’eixes persones es farà a través d’un sorteig que se celebrarà divendres vinent, dia 17 de febrer.

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha explicat que les persones interessades a viure una mascletà des del balcó municipal s’hauran d’inscriure en un formular que s’obrirà dilluns, dia 13, a les 00:00 hores, i que es tancarà dimecres, dia 15, a les 23:59 hores. Esta inscripció ha de fer-se a través de l’enllaç https://www.valencia.es/val/mascletabalco o https://www.valencia.es/cas/mascletabalcon.

“Al govern de Joan Ribó hem obert el balcó a la ciutadania des del primer dia perquè l’Ajuntament no és un búnquer per a uns pocs sinó que és de tots els veïns i veïnes de València, i també ho és en Falles, quan aprofitem per a donar la benvinguda a la ciutadania, a les juntes locals falleres i a les mateixes comissions falleres”, ha afirmat Galiana.

Dijous, dia 16, es creuaran les dades de les persones inscrites amb el padró municipal i divendres, dia 17, se sortejaran 10 invitacions dobles i gratuïtes perquè 20 persones al dia puguen accedir al balcó per viure una de les mascletaes des del 1 al 19 de març (a excepció del 9 de març que és el dia que el balcó s’obri pels alcaldes de la província de València). Entre eixe mateix dia 17 i fins al 28 de febrer s’enviaran per correu electrònic les invitacions personalitzades a les persones que les hagen guanyat al sorteig.

Les invitacions seran per a un dia concret i no es podran canviar de dia. Si la persona afortunada no poguera anar, la seua invitació doble passaria a ser oferida a la primera persona de la llista de reserva que es generarà.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte