• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Instruccions i documents per al Llibre Faller 2022

Estes són les instruccions i els documents necessaris per al Llibre Faller 2022

Com tots els anys, Junta Central Fallera es posa en contacte amb les comissions per a sol·licitar per al Llibre Faller les fotos i dades dels representants (presidents i falleres majors), els esbossos de les dos falles i altres dades de la comissió.

L'arreplegada de dades es farà, com en anys anteriors, per mitjà de la Secretaria Virtual. Per a això haureu de connectar-vos a la pàgina http://virtual.fallas.com i després d'identificar-se, en la “Zona Privada”, “Tràmits i Servicis”, es troba l'opció “Llibre Faller 2021”.

Les fotos i esbossos hauran de tindre una qualitat mínima de 300 ppp. i necessàriament en format JPG. Recordeu que, a causa de la grandària a què aniran en el llibre, les fotos deuran ser de bust.

Repasseu la resta de dades que apareixen i que no podreu modificar. Si no esteu d'acord amb algun d'ells, seguiu les instruccions que poden veure's en la dita pàgina i també en els fitxers d'ajuda que s'adjunten.

La data límit per a enviar les dades seran les 23:59 del 30 de novembre.

S'adjunten els fitxers d'ajuda que també podeu trobar allí mateix o en els següents enllaços per a les versions en castellà i valencià respectivament.

INSTRUCCIONS LLIBRE FALLER 2022

Llibre Faller. Descripció i operativa.

Des d'ací podrà enviar les Fotos, Esbossos, Escut i altres dades que es publicaran en el Llibre Oficial Faller.

Alguns d'aquestes dades són subministrats per JCF i no són modificables. Això ocorre amb el nom de la Falla, el Sector al qual pertany, la secció, lema i artista de cadascuna de les falles i les recompenses col·lectives. (Si desitja que modifiquem alguns d'aquestes dades, seguisca les instruccions que es mostren en la pantalla de modificació de dades.)

Uns altres són emplenats inicialment amb les dades dels quals es disposa en JCF, però poden ser modificats per cada comissió (nom del president, etc). La resta han de ser emplenats per la comissió.

Mentre s'estiga dins dels terminis que s'establisquen cada exercici, serà possible modificar qualsevol de les dades, fotos, etc.

Passat aquest termini, només es permetrà afegir noves dades, però no modificar els existents. Arribada una determinada data, ja no es podrà modificar cap dada.

Abans d'això s'enviarà per e-mail a totes les Falles, una fitxa amb totes les dades dels quals es dispose en aqueix moment, perquè comproven la seua exactitud.

En la pantalla de presa de dades es mostra en primer lloc un “RESUM D'ESTAT” en el qual s'indiquen els elements que falten i en el cas de les imatges, aquelles que no tenen suficient qualitat.

Sota l'epígraf “DETALLS ESTAT” es mostren les dades pròpiament dites i una miniatura, en baixa resolució, de les imatges de les quals es disposa. A més s'indiquen les grandàries d'aquestes imatges, tant en ocupació (Mb) com en punts.

A més es dóna la possibilitat de “GENERAR FITXA RESUM EN PDF”, igual a la qual posteriorment els enviarem per correu, per a poder imprimir-la còmodament.

En aquest apartat es permet “MODIFICAR DADES”, en el que als textos es refereix i respecte a les imatges, podrem afegir o substituir les existents així com veure-les ampliades a la seua grandària original en finestra a part.

Format i Grandària de les imatges

Amb la finalitat d'unificar, s'ha decidit acceptar solament imatges en format JPG i amb una grandària màxima de 4 Mb. Donat el tipus de publicació i les grandàries d'impressió que s'utilitzaran, aquests valors es consideren suficients.

De fet una foto en jpg de 750 Kb o 1 Mb serà suficient i per a un escut, bastarà amb grandàries inferiors.

Les fotos de Falleres Majors i Presidents són retallades per a mostrar poc més que la cara. Si les fotos originals ja mostren només aqueixa zona, la seua qualitat importarà menys, però si són fotos de cos sencer, que caldrà retallar molt, haurem de ser més acurats amb la resolució.

Dades no modificables

Les dades assenyalades amb (*) són subministrats per JCF i no són modificables. La seua procedència i manera de corregir-los és la següent:

  • Nom de la Falla: És el nom de la falla, traduït al Valencià, usant els noms oficials dels carrers. Si no està d'acord amb el mostrat, present un escrit indicant-lo en el Registre d'Entrada de JCF (Secretaria).
  • Lemes de les falles i noms dels artistes: Procedeixen dels contractes signats entre la comissió i els artistes. Si no li sembla correcte, comprove-ho amb la seua còpia del contracte i si comprova que està malament, envie un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. perquè el comprovem i corregim. Si el que desitja és canviar el lema, haurà de presentar un escrit indicant-lo, signat per l'artista i pel President de la Falla, en el Registre d'Entrada de JCF (Secretaria).
  • Secció de les Falles: Són aquelles en les quals van quedar enquadrades i aprovades per l'Assemblea de Presidents. Si observa algun error, envie un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Bunyol i Distintiu col·lectius: Les dades han sigut subministrats per la Delegació de Recompenses i és davant ells on haurà de presentar qualsevol reclamació, amb els documents que considere oportuns, i ells ens ho comunicaran per a corregir-ho.
  • Anys primera falla plantada: No és l'any de fundació, sinó en el que es va plantar la falla. Per exemple, si una comissió fallera es va fundar en l'exercici 1968/69, apareixerà com a dada l'any 1969. Les dades han sigut subministrats per la Delegació d'Arxiu i Documentació. Si no li sembla correcta la indicada, envie un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb els arguments que considere oportuns. Si escau, ells ens ho comunicaran per a corregir-ho.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte