• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Bases de la segona edició del concurs infantil «Sabudets Fallers»

La Delegació d’Arxiu-Biblioteca de la Junta Central Fallera i la comissió fallera Sapadors-Vicente Lleó, en el seu interés de promoure el coneixement de la història de la festa fallera entre els infantils, convoquen la II edició del Concurs «Sabudets Fallers» per a comissions infantils.

Bases del Concurs:

1.- Podran participar totes les comissions pertanyent a la Junta Central Fallera.

2.- Per a la seua inscripció, cada comissió enviarà un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom i número de cens de la comissió abans de les 24 hores del dilluns 2 de novembre de 2020.

3.- Donada la situació sanitària actual, el concurs es dividirà en dos fases, sent presencial únicament la segona fase.

4.- Les preguntes de la primera fase s’enviaran el dia 4 de novembre al correu electrònic que facilite la comissió en la seua inscripció, per a que, una vegada contestades, es remetran abans de les 24 hores del dia 13 de novembre al correu electrònic de la Delegació d’Arxiu i Biblioteca Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a la seua avaluació.

5.- Passaran a la segona fase (presencial) les 8 comissions falleres que mes punts obtinguen amb les seues respostes, sempre que la situació sanitària del moment, ho permeta. En cas d’empat, per accedir a un lloc en la final, passarà la comissió fallera que abans haja enviat les seues respostes.

6.- Les puntuacions seran donades a conèixer per la Delegació d’Arxiu i Biblioteca de la Junta Central Fallera.

7.- Els equips participants en la segona fase hauran d’estar formats por un mínim de 2 i un màxim de 4 components, que hauran d’estar censats en la comissió a la que representen. Qualsevol canvi d’última hora de participant en un equip inscrit, s’haurà de notificar abans del dilluns 23 de novembre a les 24 hores per poder concursar.

8.- Les preguntes estan agrupades en 6 blocs temàtics, de 10 preguntes cada bloc, sobre tots els aspectes de la festa de les Falles: Artistes Fallers, Falles, Comissions Falleres, Festes i Tradicions, Pirotècnia, Personatges Valencians, Monuments, Indumentària, etc.

9.- Les preguntes es faran per blocs, de manera simultània a tots els equips, deixant un temps prudencial perquè es puguen respondre per escrit. En acabar cada bloc, el formulari per a escriure les respostes serà entregat al personal de la organització. Cada pregunta valdrà un punt, excepte aquelles que donen opció en el seu enunciat a aconseguir mes punts extra.

10.- La classificació final es confeccionarà sumant els punts guanyats a les preguntes de tots els blocs. Es concediran 3 premis a les tres primeres comissions falleres classificades, que seran entregats en el mateix acte per la Fallera Major Infantil de la comissió fallera Sapadors-Vicente Lleó, la Fallera Mayor Infantil de València i la seua Cort d’Honor.

11.- En cas d’empat en algun dels llocs dels tres premis, es farà una fase de desempat de preguntes seguint el model de la “mort súbita” fins que un sols equip encerte una de les preguntes i l’altre (o altres) fallen.

12.- El concurs se celebrarà al Saló Faller Sapadors, de la comissió fallera Sapadors-Vicent Lleó (carrer Vicent Lleó, no 36) el diumenge 29 de novembre de 2020 a les 18 hores.

13.- Es prohibíx l’ús, tindre damunt de la taula o a la vista, qualsevol dispositiu mòbil (mòbils, tablets, etc.), el que comportaria la no puntuació de les preguntes del bloc afectat.

14.- La inscripció és gratuïta.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS RESPECTE A LA COVID-19. ESTES BASES ESTARAN CONDICIONADES A LA NORMATIVA SANITÀRIA DEL MOMENT.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte