• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Inscripció XXIV campionat de pilota valenciana i XXIII campionat de pilota infantil de JCF

Inscripció XXIV campionat de pilota valenciana i XXIII campionat de pilota infantil de JCF

S'informa les comissions falleres que el pròxim 1 de setembre s'obri el termini d'inscripció del XXIV Campionat de Pilota Valenciana i del XXIII Campionat de Pilota Valenciana Infantil de la Junta Central Fallera.

Els tornejos començaran el 20 de setembre i es prolongaran fins al gener de 2021. Les partides es jugaran diumenges al matí, principalment en trinquets i ocasionalment en algun carrer artificial (infantils i tercera divisió). En el cas que una falla inscriga equips en categoria infantil i major s'intentarà, en la mesura que siga possible, que els equips juguen en el mateix trinquet.

Els equips estaran formats per un mínim de 3 jugadors i un màxim de 6. Cada falla podrà inscriure el nombre d'equips que desitge. Un jugador només podrà jugar en un equip.

El termini d'inscripció i pagament finalitza el 8 de setembre. La inscripció ha de realitzar-se per secretària virtual (zona privada, inscripcions) i el pagament en el compte de la Federació de Pilota Valenciana, ES67- 2100-0700-1502-0099-9337. El preu d'inscripció serà de 60 € per equip (40 € en categoria infantil). No s'admetrà la inscripció que no haja realitzat el pagament en termini.

En el campionat major el format del torneig serà de liguilla i fase final. Els tres primers de cada divisió es classificaran per al Trofeu Fallera Major de València, a disputar-se en els mesos de gener i febrer de 2021 en la modalitat d'escala i corda. En el campionat infantil el format del torneig dependrà del nombre d'equips.

La normativa de joc del campionat major serà la d'escala i corda de la federació, amb les següents anotacions:

  • En segona divisió i tercera divisió hi haurà una falta per quinze.
  • En trinquet, només serà pilota parada si colpeja en algun obstacle en l'escala.
  • Les partides es jugaran a 50 punts.
  • Es jugarà amb pilota de vaqueta en Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió. En Tercera Divisió es jugarà amb pilota de badana i a la modalitat fallera (servei de front de palma).
  • El guanyador de la partida s'emportarà 3 punts, sempre que l'equip rival no arribe a 30; si arriba a 30 l'equip guanyador s'emportarà 2 punts i el que arribe a 30 tindrà 1 punt. L'equip que no arribe a 30 punts s'emportarà 0 punts.

La normativa de joc del campionat infantil serà la de raspall de la federació. Les partides es jugaran amb pilota de badana.

Les divisions seran realitzades per la Delegació d'Esports atès el nivell dels jugadors de cada equip. Només es permetrà la inscripció de jugadors durant la liguilla. En cas d'inscriure a un jugador de nivell superior a la divisió de l'equip no es permetrà.

Els equips han de jugar amb l'equipatge proporcionat per la Junta Central Fallera. La data de lliurament d'equipatges serà comunicada a les comissions amb antelació pels llits habituals d'informació.

Juntament amb la inscripció per secretària virtual, es comunicara la talla dels equipatges, màxim el dia 8 de setembre.

Els equips hauran d'estar 15 minuts abans de l'inici de cada partida. Es donarà un marge de cortesia de 5 minuts, sobre l'horari previst, en cas que algun equip es retarde. Els equips poden ajornar la partida si es posen d'acord amb el contrari. Per a això, han d'informar la Delegació d'Esports amb un marge de 3 dies d'antelació (dijous previ). La partida ha de jugar-se dins dels 7 dies anteriors o posteriors al dia fixat en el calendari (mateixa setmana o setmana posterior). En cas de no posar-se d'acord en la nova data, es mantindrà el dia de joc previst en el calendari.

La resolució d'empats entre equips es resoldrà seguint l'ordre fixat per la Federació de Pilota Valenciana en el Reglament General de Competicions, en l'article 19.

Es prendran totes les mesures de seguretat vigents respecte a la Covid-19. A més, aquestes bases estaran condicionades a la normativa sanitària del moment.

Si per causes de força major s'hagueren de suspendre els campionats, es retornaran les inscripcions abonades.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte