• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

S'obri el termini d'inscripció per al campionat de Futbol 7 de JCF

S'informa les comissions de la JCF que s'obri el termini d'inscripció per al campionat de Futbol 7.

El termini serà del 14 de juliol a l'11 de setembre de 2020. La inscripció es farà per secretaria virtual, comprovant des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant.

Els preus són els següents:

  • El preu de la inscripció és de 80€
  • El preu de la fiança de 70€.
  • El preu per partit és de 35€.

Per a completar la inscripció cal acudir a les oficines de Futbol Live, situades en Av. Ausiàs March, 73, a partir de l'11 de setembre, per a formalitzar el pagament i acceptar el reglament. Serà necessari demanar cita prèvia al número de WhatsApp 622 253 022.

El format dels campionats serà de lliga, dividint-se els equips en divisions que depenen del nombre final d'inscrits i del nivell dels equips, prenent com a base els resultats d'anys anteriors. La composició de les divisions serà realitzada de manera conjunta entre la Delegació d'Esports de la JCF i l'empresa organitzadora del campionat.

Es facilitarà als equips participants copia del reglament específic de cada competició. Posteriorment a la data de finalització del període d'inscripció, s'enviaran els serveis inclosos en el desenvolupament dels partits, així com els poliesportius i hores dels partits.

Una vegada tancat el termini d'inscripció i realitzada la distribució dels equips en els diferents grups, s'informarà cada falla del calendari dels partits.

Com en anys anteriors, no podran participar en el Trofeu Fallera Major de València les falles que no hagen participat en el seu respectiu campionat. El format del TFMV s'informarà les falles en el moment oportú.

La realització de tots els campionats queda supeditada a la situació sanitària del moment de la celebració. Si per causes de força major s'hagueren de suspendre els campionats, es retornaran les inscripcions abonades.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h