• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Avís agenda oficial de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor

Avís agenda oficial de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor

La Delegació de Protocol de Junta Central Fallera comunica:

Després de la cancel·lació de les Falles 2020 i la renovació dels càrrecs per a l'exercici 2020-2021, volem donar-vos nostra més sincera enhorabona.
Ens complau comunicar-vos que des de la Delegació de Protocol i Relacions Públiques s'està treballant molt dur per a tornar a la nova normalitat al més prompte possible, per això volem dir-vos que estem al vostre costat per a tot el que necessiteu, quedant a la vostra sencera disposició per a totes les sol·licituds que cregueu pertinents en referència als vostres actes, en els quals desitgeu comptar amb la presència de les nostres màximes representants de les Falles 2021, les Falleres Majors de València, Consuelo, Carla i les seues respectives corts d'honor.

Indicar-vos que ja estem rebent sol·licituds d'assistència a actes i que oficialment l'agenda de les FFMMV i les seues Corts d'Honor està oberta per a rebre qualsevol de les vostres sol·licituds.

Com ja sabeu, les peticions han de realitzar-se pels canals habituals, és a dir, a través de la Secretària Virtual, amb 15 dies d'antelació a la celebració de l'acte.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte