• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Normes entrega censos i sol·licitud de recompenses Juntes Locals

Aquestes són les normes per al lliurament de censos i sol·licitud de recompenses per a comissions de Juntes Locals

La següent norma és, exclusivament, per a les comissions de les Juntes Locals i per a comissions de poblacions sense Junta Local.

El lliurament dels censos corresponents a l'exercici 2020/21 es realitzarà, de manera presencial, en la delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera.

El termini, improrrogable, serà del dia 1 al 30 de setembre, de dilluns a dijous en horari de 17,30 hores a 19,30 hores. La sol·licitud de recompenses es realitzarà igualment de manera presencial i en el mateix termini i horaris que el lliurament de censos.

L'accés a JCF està actualment restringit, per tant qualsevol comunicació solament s'atén per mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Tot aquest procés es realitzarà, sempre que les condicions sanitàries ens ho permeten en les dates previstes i complint les mesures de seguretat aplicables en aqueixa data.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte