• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Normes entrega censos i sol·licitud de recompenses Juntes Locals

Aquestes són les normes per al lliurament de censos i sol·licitud de recompenses per a comissions de Juntes Locals

La següent norma és, exclusivament, per a les comissions de les Juntes Locals i per a comissions de poblacions sense Junta Local.

El lliurament dels censos corresponents a l'exercici 2020/21 es realitzarà, de manera presencial, en la delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera.

El termini, improrrogable, serà del dia 1 al 30 de setembre, de dilluns a dijous en horari de 17,30 hores a 19,30 hores. La sol·licitud de recompenses es realitzarà igualment de manera presencial i en el mateix termini i horaris que el lliurament de censos.

L'accés a JCF està actualment restringit, per tant qualsevol comunicació solament s'atén per mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Tot aquest procés es realitzarà, sempre que les condicions sanitàries ens ho permeten en les dates previstes i complint les mesures de seguretat aplicables en aqueixa data.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h