• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Avís retirada ninots Exposició del Ninot 2020

Avís a les comissions falleres

Respecte als ninots de l’Exposició del Ninot, l’Ajuntament va a iniciar en els pròxims dies un operatiu per poder procedir a la retirada i conservació dels ninots, tant grans com infantils, garantint les mesures de prevenció que la situació actual ens obliga a tindre.

Per a la retirada dels ninots es plantegen dos alternatives:
A. Retirada pels propis artistes fallers en les dependències del Museu de les Ciències i emmagatzematge pel seu compte.
B. Retirada per part dels servicis municipals i emmagatzematge en dependències públiques (Feria València, Marina o qualsevol altre espai amb disponibilitat).

Cada comissió haurà de triar, d’acord amb els seus artistes, quina alternativa volen per a la retirada i emmagatzematge dels seus ninots fins el moment en què puguen plantar-se les Falles.

Per a la planificació de l’operativa, és imprescindible que totes les comissions òmpliguen la fitxa adjunta i la envien al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del divendres 20 de març.

Per a facilitar el tractament de les dades, és important que s’òmpliguen tots els camps de la fitxa i que s’envie per correu en el mateix format d’Excel (no en word o com a imatge). En el correu en què envieu la fitxa, poseu en assumpte “Exposició del Ninot”

Aprofitem per recordar a les comissions que no hagen enviat la fitxa sobre les peces de falla que es va enviar el passat dijous, que hauran d’enviar-la com a molt tardar el pròxim divendres dia 20. Una vegada passat eixe dia s’entendrà que no necessiten cap servici d’emmagatzematge de les seues falles.

Igualment, aprofitem per agrair a totes les comissions de falla la seua ajuda en este difícil procés i la seua responsabilitat en estos moments complicats per a la ciutadania.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h