• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Avís retirada ninots Exposició del Ninot 2020

Avís a les comissions falleres

Respecte als ninots de l’Exposició del Ninot, l’Ajuntament va a iniciar en els pròxims dies un operatiu per poder procedir a la retirada i conservació dels ninots, tant grans com infantils, garantint les mesures de prevenció que la situació actual ens obliga a tindre.

Per a la retirada dels ninots es plantegen dos alternatives:
A. Retirada pels propis artistes fallers en les dependències del Museu de les Ciències i emmagatzematge pel seu compte.
B. Retirada per part dels servicis municipals i emmagatzematge en dependències públiques (Feria València, Marina o qualsevol altre espai amb disponibilitat).

Cada comissió haurà de triar, d’acord amb els seus artistes, quina alternativa volen per a la retirada i emmagatzematge dels seus ninots fins el moment en què puguen plantar-se les Falles.

Per a la planificació de l’operativa, és imprescindible que totes les comissions òmpliguen la fitxa adjunta i la envien al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del divendres 20 de març.

Per a facilitar el tractament de les dades, és important que s’òmpliguen tots els camps de la fitxa i que s’envie per correu en el mateix format d’Excel (no en word o com a imatge). En el correu en què envieu la fitxa, poseu en assumpte “Exposició del Ninot”

Aprofitem per recordar a les comissions que no hagen enviat la fitxa sobre les peces de falla que es va enviar el passat dijous, que hauran d’enviar-la com a molt tardar el pròxim divendres dia 20. Una vegada passat eixe dia s’entendrà que no necessiten cap servici d’emmagatzematge de les seues falles.

Igualment, aprofitem per agrair a totes les comissions de falla la seua ajuda en este difícil procés i la seua responsabilitat en estos moments complicats per a la ciutadania.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte