• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Llibre Faller 2020

Llibre Faller 2020

Com tots els anys, Junta Central Fallera es posa en contacte amb la vostra comissió per a sol·licitar-vos per al Llibre Faller les fotos i dades dels vostres representants (presidents i falleres majors), els esbossos de les dos falles, i altres dades de la vostra comissió.


L'arreplegada de dades es farà, com en anys anteriors, per mitjà de la Secretària Virtual. Per a això heu de connectar-vos a la pàgina http://virtual.fallas.Com i després d'identificar-se, en la “Zona Privada”, “Tràmits i Servicis”, es troba l'opció “Llibre Faller 2020”.


Les fotos i esbossos hauran de tindre una qualitat mínima de 300 ppp., i necessàriament en format JPG. Recordeu que, a causa de la grandària a què aniran en el llibre, les fotos deuran ser de bust.

Repasseu la resta de dades que apareixen i que no podreu modificar. Si no esteu d'acord amb algun d'ells, seguiu les instruccions que poden veure's en la dita pàgina i també en els fitxers d'ajuda que s'adjunten.

La data límit per a enviar les fotos i noms de presidents i Falleres seran les 23:59 del diumenge 24 de novembre.

S'adjunten els fitxers d'ajuda que també podeu trobar allí mateix o en els següents enllaços per a les versions en castellà i valencià respectivament.
http://virtual.fallas.com/J15/jcf/ayudas/Ay-LibroFallero_es.pdf
http://virtual.fallas.com/J15/jcf/ayudas/Ay-LibroFallero_va.pdf

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h