• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Bases del XLV Concurs de Betlems

Instruccions i bases del XLV Concurs de Betlems de Junta Central Fallera.

La Junta Central Fallera, sempre atenta a mantindre les nostres tradicions per mitjà de la seua DELEGACIÓ D’INFANTILS I JOVENTUT, convoca el XLV CONCURS DE BETLEMS en les modalitats de “TRADICIONAL” i de “LLIURE DISSENY“. A este efecte i per tal de poder concursar, les comissions de falla participants es comprometen a instal·lar, en els seus casals i en lloc preferent, un betlem que haurà d'estar muntat el dia 6 de desembre de 2019.


El jurat començarà les seues visites a les 10 hores els dies 7 i 8 (dissabte i diumenge), i, després de l'esmorzar de migdia, continuarà el seu recorregut amb la resta de betlems fins a la conclusió dels programats per a cada un dels esmentats dies.


1.- Hi haurà dos modalitats de betlems, una denominada BETLEM TRADICIONAL i l’altra denominada de LLIURE DISSENY. En cadascuna d’elles hi haurà dos categories:

CATEGORIA “A”: Estaran inclosos tots aquells betlems que reunixen una superfície major de 8 metres quadrats en total.

CATEGORIA “B”: Estaran inclosos tots aquells betlems que reunixen una superfície mínima de 3 metres quadrats i màxima de 8 metres quadrats.


2.- Per a considerar un betlem de concurs, este haurà de portar inclosos obligatòriament com a elements bàsics, els següents passatges bíblics:

L’Anunciació de l’Àngel a la Mare de Déu

L’Anunciació de l’Àngel als pastors

El Naixement

L’Adoració dels pastors

Els Reis Mags

3.- Les inscripcions s’efectuaran presentant el butlletí corresponent en la Delegació d’Infantils de la Junta Central Fallera, de dilluns a dijous i de 18:00 a 20:00 hores. El termini d’admissió finalitza el dia 21 de novembre de 2019.

També es pot fer la inscripció a través de la pàgina web de la Junta Central Fallera (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). En el butlletí s’indicaran la modalitat i la categoria en què es desitja participar.

4.- Per a coneixement de les comissions inscrites en el Concurs, s’exposaran en el tauler d’anuncis de la Junta Central Fallera, o a través de la pàgina web de la Junta Central fallera (www.fallas.com), la data i els itineraris de les visites dels jurats, així com l’hora de començament de les mateixes.


5.- Si, en el moment de la visita del jurat, el betlem no estiguera muntat, o estiguera tancat el casal, la comissió de la Falla quedarà automàticament fora de concurs, per la qual cosa el jurat no repetirà la visita.


6.- Amb l’objectiu de donar la màxima difusió i de facilitar les visites del públic en general, les comissions facilitaran un horari de visita dels betlems i la JCF farà públic este horari.


7.- El Jurat està facultat per a interpretar les BASES d’este concurs, i podrà decidir sobre aquelles qüestions no previstes en les mateixes. Les seues decisions seran inapel·lables.


8.- La Junta Central Fallera es reserva el dret a suspendre el Concurs si les inscripcions no superen el 10% del cens de falles de la Junta Central Fallera.


9.- La inscripció i la participació en este concurs porten implícita l'acceptació d'estes BASES. Oportunament, i a través de la Secretaria Virtual i de la pàgina web de la
JCF, s’indicarà el dia, l’hora i el lloc per a l’entrega dels premis.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h