• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Candidatures a jurats de Falleres Majors de València 2020

Les persones interessades hauran d’omplir el formulari adjunt i enviar-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. del 8 al 18 de juliol

 

Totes aquelles persones interessades a presentar la seua candidatura a jurat de Falleres Majors de València de 2020 hauran d’omplir el formulari adjunt i enviar-lo per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. del 8 al 18 de juliol.

Qualsevol correu electrònic rebut amb posterioritat no es tindrà en consideració. Recordem que només podran presentar-se presidentes i presidents de falla o d’agrupació, o membres de la Junta Central Fallera.

Igualment, recordem que no es podran presentar aquelles persones que hagen sigut jurats de Corts d’Honor o de Falleres Majors de València en qualsevol dels últims 5 anys.

Amb tots els formularis rebuts dins del termini marcat es conformarà el llistat de candidatures a partir del qual l’assemblea extraordinària de presidentes i presidents de falla que es convocarà per al setembre triarà els diferents components del jurat.

FORMULARI CANDIDATURES

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h