• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

El torneig de la JCF de la Fallera Calavera celebra la seua II edició

S'obri el termini d'inscripció fins al 9 de desembre o fins a arribar als 100 participants

 

S’obri el termini d’inscripció del II Torneig de La Fallera Calavera de la Junta Central Fallera.

Esta edició se celebrarà el divendres 14 de desembre al casal de la falla Mercat de Castella, situat a la Plaça de Magúncia (baixos del mercat), i començaran les partides a les 22:00 h. Es realitzarà un sopar de cabasset a les 21:00 hores. Els jugadors han d’estar allí a partir de les 20:30 i fins les 21:45 hores per a procedir a l’acreditació d’identitat.

Per a apuntar-se al campionat, els interessats han d’enviar un e-mail on indiquen nom complet, número de cens, falla i telèfon de contacte a les següents direccions:

  • En cas de ser membres de la Junta Central Fallera: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • En cas de ser membres de Juntes Locals: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El termini d’inscripció finalitzarà el pròxim dia 9 de desembre o en aplegar a les 100 inscripcions.

Per a poder participar, cada jugador ha d’aportar 2 quilos d’aliments no peribles que la JCF donarà a l’entitat Madre Petra de Torrent.

Sistema de competició:

1ª Fase: Es juga en mode Apocalipsi (la partida s’acaba en quedar-se sense cartes la baralla) i es disputaran un total de 3 rondes. En esta fase el guanyador de cada partida s’emporta 7 punts i la resta de jugadors tindran un número de punts segons el d’ingredients que tinguen. Si es queda sense cartes la baralla i ningú no ha reunit els 5 ingredients, els jugadors rebran tants punts com ingredients tinguen. En finalitzar la primera fase es comptabilitzen els punts obtinguts en les partides, i passen a semifinals les 12 millors puntuacions. En cas d’empat, hi passa el jugador amb la menor puntuació més alta.

Final: Els 12 millors jugadors es classificaran per a la final, que seran 3 taules de 4 jugadors.

Entrega de premis: Es realitzarà l’entrega de premis als 3 primers classificats en finalitzar el torneig.

Tota la reglamentació del joc de La Fallera Calavera es pot consultar en la següent direcció: www.lafalleracalavera.com

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h