• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Taula redona “La Diversitat i les Falles”

El event tindrà lloc el 31 de gener a les 19:00

Des de l’Àrea de Diversitat de JCF s'invita a la taula redona que sobre “La diversitat y les Falles” tindrà lloc al saló d’actes de JCF el dia 31 de gener, a les 19:00 hores. Prèviament, a les 18:30 hores, es procedirà a la presentación dels premis “Arcoiris” de falla, impulsats per LAMBDA. Els guardons premien a les falles que reflectixen la diversitat sexual, de gènere i familiar. Un dels principals objectius d'este certamen és aconseguir unes festes sense LGTBfobia.

A continuación es donarà pas a la taula redona amb la intervenció les entitats LAMBDA, ONCE, FESORD, CERMI, així com a les asociacions i entitats invitades a la fila 0. Cada ponent disposarà de 10’ per a la seua exposició. Després podrán prendre la paraula, per a una curta intervenció (1-2 minuts), els invitats de la fila 0 i a continuació començarà el torn de paraula de la resta dels asistents.

S'espera la presència i col.laboració dels asistents per a coneixer les seues opinions i les experiències viscudes a les seues falles, així com que ens ajudeu a donarli la màxima difusió a esta iniciativa.

Per unes Falles de, i per a tots i totes

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h