• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Normes XXI Festival de Balls al Carrer

Ací trobaràs les normes per al XXI Festival de Balls al Carrer organitzat per la Delegació de Cultura de Junta Central Fallera. 

 NORMES

1.- Podran participar els grups de totes les Comissions de Falla que ho sol·liciten, i que estiguen degudament censades en la JCF.
2.- Els components del grup hauran d’estar censats en la comissió participant i en la Junta Central Fallera en el moment de l’actuació.
3.- Durant les actuacions, assistirà un component de la Delegació de Cultura de la JCF, que atendrà qualsevol sol·licitud dels grups participants.
4.- La setmana de l’actuació, un membre de la Delegació de Cultura telefonarà als grups participants per a confirmar la seua actuació. Aquells grups que no vagen a participar el dia que corresponga, hauran d’avisar amb temps suficient a la Delegació de Cultura per tal de poder solucionar eixa baixa.

INSCRIPCIONS

La inscripció es realitzarà a través de la Secretaria Virtual > Zona Privada >Tràmits i Servicis > Inscr. Balls al carrer, des del dia 15 de juny de 2017 fins al dia 30 de juny de 2017.

ACTUACIONS

L'ordre d’actuació serà per sorteig, que tindrà lloc al Saló de Plens de la JCF, el dia 12 de juliol de 2017, a les 19:30 hores.
En cas de no poder actuar el dia designat per sorteig, s’admetrà el canvi dedates entre dos grups, sempre que aporten els dos un escrit a la Delegació de Cultura, o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., que demostre la mútua conformitat, i amb 15 dies d’antelació.
L’horari de les actuacions serà d'11:00 a 13:30 h. a la plaça de la Mare de Déu de la ciutat de València.
Es faran dos passes de 15 minuts per a cada falla participant segons l’ordre que haja eixit en el sorteig de cada dia.

INFORMACIÓ ADICIONAL

-La música haurà d’estar gravada en un CD o en un pendrive, en format mp3 o cda, en pistes individuals i amb una qualitat acceptable.
-La música ha de dur-la el responsable de cada grup a les 11:00 h. del dia de l’actuació.
-La Delegació de Cultura es farà càrrec de portar aigua per a tots els participants.
-L’actuació se suspendrà si en el moment de l’inici està plovent o les previsions són molt desfavorables. En eixe cas, la Junta Central Fallera proposarà, en cas que hi haja dates lliures, un altre dia per a realitzar l’actuació.
-La inscripció a este Festival significa l’acceptació total d'estes Normes.

 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h