• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Comissió de recursos

Les sol·licituds es rebran entre el 6 i el 20 de maig de 2024.

Segons establix l'article 59 del Reglament Faller, en la primera Assemblea de l'exercici és preceptiu constituir la Comissió de Recursos i Reglament.

Esta comissió, que té com a finalitat la resolució dels recursos que s'interposen davant la Junta Central Fallera per resolucions adoptades en el Ple, sense perjuí d'intervindre dins de les competències de l'Ajuntament de València, està integrada per 3 Presidents o Presidentes de comissió de falla, 2 components de la Delegació d'Incidències de la Junta Central Fallera i un assessor jurídic.

La designació dels Presidents o Presidentes, més un suplent, es realitzarà per votació en l'Assemblea d'entre les candidatures rebudes. En el cas de no completar-se el número necessari, s'efectuarà un sorteig entre els Presidents o Presidentes del cens faller. Aquells Presidents i Presidentes que desitgen formar part de la mateixa hauran de presentar la seua sol·licitud manifestant la seua intenció a la següent direcció d'email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom i cognoms, número i nom de la comissió i telèfon, entre el 6 i el 20 de maig de 2024. No s'acceptarà cap candidatura fora de termini.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte