• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Petició Punts Violeta

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de València obre un any més el termini per a la sol·licitud de Punts Violeta de Sensibilització per a unes festes lliures d'agressions sexistes

Els punts violetes, són espais útils per a la sensibilització i la prevenció sobre les agressions sexistes. La seua finalitat, per tant, és la de conscienciar, previndre i gaudir les festes baix el respecte cap a les dones, lliures d'assetjament i humiliació masclista. 

Entre les funcions dels punts violetes de sensibilització és informar i sensibilitzar a la població en general sobre les situacions d'agressions sexistes que pateixen les dones i previndre estes situacions. Sensibilitzar i conscienciar, especialment a la població juvenil, sobre la necessitat de tindre comportaments respectuosos amb les dones també en espais d'oci i festes.

Us animem a participar i ser agents de canvi. Informem dels enllaços per a la vostra sol·licitud com a comissió fallera o associació sense ànim de lucre: https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/IG.VG.10?lang=2

El termini per a presentar les sol·licituds és des de l'1 de maig de 2024 i estarà obert mentre estiguen disponibles places vacants fins a les 25 oferides, finalitzant quan s'aconseguisca este número o quan es realitze la sessió de formació, que tindrà lloc en els mesos d'octubre o novembre.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte