• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Inscripcions Dansà Falles 2023

Consulta les inscripcions per a la Dansà de les Falles 2023

INSCRIPCIÓ DANSÀ MAJOR FALLES 2023

Un any més, la Junta Central Fallera i l’Ajuntament de València conviden les comissions de Falla que tinguen un grup de danses que haja participat en el festival Balls al Carrer 2022-2023 a participar en la dansà en honor de la Mare de Déu dels Desemparats.

La dansà tindrà lloc el divendres 12 de maig, a les 22.00 hores, a la plaça de la Mare de Déu. La participació en esta dansà serà per a balladors i balladores amb una edat mínima de 15 anys i sempre en parelles, mixtes o no, i en quadres complets.

Seguint la proposta consensuada en la comissió de treball representativa dels grups participants, es ballarà la modalitat de dansa plana, per ser la modalitat característica i singular de la comarca de l’Horta.

Per a permetre la participació de tots els grups que han pres part en l’edició 2022-2023 de Balls al Carrer i donada la limitació d'espai, s’assignarà un mínim d’un quadre a cada comissió participant. Per a completar l’aforament restant, es tindrà en compte el nombre de persones amb què es va participar en Balls al Carrer i la comissió haurà d’indicar el nombre de quadres amb què podria participar en la dansà. Es realitzarà un assaig general el dia 10 de maig, a les 20.00 hores al cobert número 2 del Port, on es farà entrega als grups de ball de les credencials per a accedir a la dansà.

Els grups que estiguen interessats a participar en la dansà han d’enviar un correu electrònic abans del 2 de maig a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant:

• Nom de la comissió de falla
• Nom dels balladors i balladores (amb indicació del número de cens)
• Nombre de quadres extra amb què podria participar
• Nom de la persona representant, telèfon i correu electrònic

INSCRIPCIÓ DANSÀ INFANTIL FALLES 2023

Un any més, la Junta Central Fallera i l’Ajuntament de València conviden les comissions de falla que disposen de grup de balls tradicionals infantil a participar en la dansà en honor de la Mare de Déu dels Desemparats.

La dansà tindrà lloc el dijous 11 de maig, a les 20.00 hores, a la plaça de la Mare de Déu. La participació en esta dansà serà per a balladors i balladores amb una edat entre 7 i 14 anys.

Donada la limitació d’espai i la quantitat de grups participants, preguem que es formalitzen les inscripcions tan prompte com siga possible per a poder organitzar l’orde d’eixida. Es farà un assaig general el dia 9 de maig, a les 19,00 hores, al cobert número 2 del Port, on es farà entrega als grups de ball de les credencials per a accedir a la dansà. Els grups que estiguen interessats a participar en la dansà han d’enviar un correu electrònic abans del 2 de maig a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant:

• Nom de la comissió de falla
• Parelles participants
• Nom de la persona representant, telèfon i correu electrònic

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte