• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases X campionat de bàsquet 3x3 i VII campionat de triples i habilitats 2022-2023

Bases X campionat de bàsquet 3x3 i VII campionat de triples i habilitats 2022-2023

Consulta les bases per al X campionat de bàsquet 3x3 i el VII campionat de triples i habilitats 2022-2023, organitzats per la delegació d'Esports de Junta Central Fallera

S'informa les comissions de falles de JCF, que s'obri el termini d'inscripció per al X Campionat de BÀSKET 3X3 i el VII Campionat de TRIPLES I HABILITATS.

El termini d'inscripció començarà el dimarts 11 d'octubre i finalitzarà el diumenge 30 d'octubre. La inscripció per als tres campionats es farà per secretaria virtual (zona privadainscripcions), comprovant des de la Delegació d'Esports que els/as jugadors/as consten censats en JCF com a membres de la comissió participant.

El preu de la inscripció en el cas del BÀSQUET 3x3 serà de 20€ per equip. S'efectuarà transferència al compte ES81 2100 7737 8313 0460 9148 de JCF, indicant com a concepte NÚMERO I NOM DE LA FALLA, BÀSKET 3X3 i CATEGORIA. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció abans del 30 d'octubre. La inscripció es retornarà en el cas de no realitzar-se el campionat.

La inscripció per al concurs de TRIPLES I HABILITATS, SERÀ GRATUÏTA. La jornada se celebrarà el DIUMENGE 6 de NOVEMBRE 2022.
El campionat es disputarà en L’Alqueria del Bàsket de València. Començarà a les 9.00 hores., per la qual cosa els equips hauran d'estar en les instal·lacions almenys 30 minuts abans, per a acreditar-se, realitzar comprovacions i rebre les instruccions que des de l'organització es creguen oportunes.

La fitxa per a poder jugar serà el DNI, permís de conduir o passaport (IMPRESCINDIBLE), per a poder acreditar que la persona que juga és la que consta inscrita. No s'admetran nous jugadors que no consten inscrits en els fulls d'inscripció que l'organització tindrà en les instal·lacions. El nombre mínim de jugadors és el de 3 i el màxim 6 per a poder fer canvis.

Una mateixa comissió pot inscriure quants equips desitge, cada equip és una inscripció diferent. Si les inscripcions són suficients en tots dos sexes per a formar campionat, seran per sexes separats, en cas de no haver-hi suficients equips diferenciats, el campionat es realitzarà mixt.
En cas de no aconseguir una participació suficient en alguna de les categories, s'oferirà als equips participar en les categories que es disputen.

Les categories seran:
Infantil A: de 8 a 10
Infantil B: d'11 a 13 anys.
Juvenil: de 14 a 17 anys.
Adults: de 18 d'ara en avant.

Amb motiu del X aniversari del campionat de 3X3 el València Bàsket obsequiarà als guanyadors de cada categoria amb una réplica de la samarreta oficial, en miniatura i emmarcada.

L'empresa proveïdora d'equipatges del València Basket, LUANVI, té el gust d'equipar per al campionat, a tots els jugadors amb un peto reversible.
També s'oferirà als dos finalistes de la categoria adults, la possibilitat de disputar el torneig 3X3, que se celebrarà, el cap de setmana del 10 de desembre en Fira València, amb motiu de la fira Dreamhack (https://dreamhack.es/)

NORMES 3 X 3 BÀSKET

  • EL SERVEI INICIAL ES DECIDIRÀ MITJANÇANT TIR LLIURE.
  • LES CANASTRES TRIPLES VALDRAN DOS PUNTS, LES CANASTRES DE 2 VALDRAN UN PUNT.
  • EN RECUPERAR LA PILOTA O DESPRÉS DE REBRE CANASTRA S'HAURÀ D'INICIAR L'ATAC DES DE FORA DE LÍNIA DE TRES PUNTS
  • EL PARTIT ACABARÀ QUAN UN EQUIP ABAST ELS 15 PUNTS O S'ESGOTE EL TEMPS DE 7 MINUTS.
  • SI ES PRODUEIX EMPAT En ACABAR EL TEMPS DE 7 MINUTS, ES DECIDIRÀ AMB UN TIR LLIURE PER EQUIP.
  • EL MÉS IMPORTANT “JOC NET I GANES DE DIVERTIR-SE”. 
  • EN CAS QUE ALGUN JUGADOR/A NECESSITE FER ALGUNA PREGUNTA (abans de començar el partit), ES PODRÀ DIRIGIR Als MONITORS O ÁRBITRES QUE HI HAURAN EN LES PISTES.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte