• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Instruccions Macrodespertà i Macrodespertà infantil 2022

Estes són les instruccions que hauran de seguir les falleres i fallers que participen en la Macrodespertà i la Macrodespertà infantil el pròxim diumenge 27 de febrer

MACRODESPERTÀ

Durant els pròxims dies rebreu al correu de la vostra comissió les acreditacions amb codi QR de totes les persones que participen. Cada acreditació és individual, personal i intransferible.

Si dimecres que ve, dia 23, no tinguéreu les acreditacions, cal indicar-ho al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. perquè es puga solucionar.

El dia de la Macrodespertà, cada persona haurà de portar-la en format digital o impresa, juntament amb el seu DNI per comprovar que les caixes de trons de bac s'entreguen a les persones efectivament inscrites.

Juntament amb les caixes s'entregaran uns adhesius que hauran de portar-se en un lloc visible durant el recorregut de la despertà.

En la plaça d'Alfons el Magnànim existiran sis punts d'entrega de les caixes i en cada acreditació figurarà en quin punt en concret s'haurà de replegar el material pirotècnic.
L'hora de començament del repartiment serà a les 06:15 hores. Preguem no espereu fins a última hora per a acudir per evitar aglomeracions.

La macrodespertà començarà a les 07:30 hores.

En tot moment s'hauran de seguir les recomanacions sanitàries relatives a l'aglomeració de persones i les instruccions del personal d'organització de JCF. Qualsevol persona que incomplisca les mateixes serà convidada a abandonar el recorregut.

MACRODESPERTÀ INFANTIL

Per la seua banda, la Delegació d'Infantils recorda que la recollida d'acreditacions per a la Macrodespertà infantil serà els dies 21, 22 i 23 de febrer en el Saló Multiusos de Junta Central Fallera, en horari de 18.00 a 20:00 hores.

Així mateix, el dia 27 de febrer, a les 06.00 hores, el punt de recollida estarà situat en el carrer Poeta Querol amb carrer de la Pau.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte