• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Inscripcions concurs de carrers il·luminats de les Falles 2022

S'obri el periode, fins el 14 de febrer

Amb la vista posada en la celebració del concurs de carrers il·luminats de les Falles de 2022, informem que les bases i instruccions han sigut publicades al BOP del passat dia 24 de gener.

Per això, s'obri el termini d'inscripció este 3 de febrer i acabarà el 14 de febrer.

En les bases que us remetem els pressupostos de les categories indicaven:

  • Categoria A: en la qual quedaran incloses les comissions que destinen a la il·luminació decorativa un pressupost de 15.001€ o més.
  • Categoria B: en la qual quedaran incloses aquelles comissions que destinen a la il·luminació decorativa un pressupost de fins a 15.000€.

Per temes administratius, en les bases publicades aqueix import és de 11.000 euros. S’està procedint a la rectificació al BOP. Mentre aquesta s’efectua, els interessats es podran anar inscrivint al concurs.

Recordem que, tal i com es va comunicar, les inscripcions s’han de realitzar a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb un escrit dirigit al mateix, acompanyat del pressupost, indicant la categoria en que es concursa, segons l’apartat 2n de les bases.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte