• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

II Concurs de Triples Faller

Els interessats es podran inscriure fins al dia 9 de novembre a les 20:00

S'informa a les comissions de la JCF, que s'obri el termini d'inscripció per alconcurs de TRIPLES, que se celebrarà el diumenge 12 de novembre de 2017 en el pavelló cobert del poliesportiu de Natzaret.

El torneig es realitzarà durant el descans del campionat de bàsquet 3x3, per la qual cosa tots aquells participants que no estiguen competint en el concurs de bàsquet estan citats a les 10:00 h en el Poliesportiu. Per a participar en el concurs de triples no és requisit estar inscrit en el torneig de bàsquet.

El concurs es disputarà llançant 3 pilotes (2, que sumaran 1 punt, i 1, que sumarà 2 punts en cas d'encistellar-se) des de 5 posicions diferents; és a dir, un total de 15 llançaments, amb un temps màxim d'1 minut.

La inscripció al concurs és gratuïta i poden inscriure's per secretaria virtual fins al dia 9 de novembre a les 20:00 h, quan finalitza també el termini per a inscripcions del torneig de bàsquet. Diumenge 12 de novembre tornarem a viure el dia del bàsquet faller amb el tradicional torneig 3x3 i en el concurs de triples.

El campionat es disputarà en el Poliesportiu Municipal de Natzaret, el diumenge 12 de novembre, en la mateixa jornada en la qual se celebrarà el tradicional campionat de bàsquet 3x3 de falles.

El concurs es disputarà llançant 3 pilotes (2, que sumaran 1 punt, i 1, l'últim de cada posició de llançament, que sumarà 2 punts en cas d'encistellar-se) des de 5 posicions diferents; és a dir, un total de 15 llançaments, amb un temps màxim d'1 minut.

En cas que un empat impedisca definir els 3 primers llocs, es procedirà a realitzar una segona ronda de llançaments fins a aconseguir trencar l'empat (o les que siguen necessàries).

Poden participar totes les falleres i tots els fallers que s'inscriguen per secretaria virtual. La inscripció és gratuïta. El termini d'inscripció és fins el dia 9 de novembre a les 20:00 h. Per a poder participar, a més d'haver-se inscrit, hauran d'acudir proveïts de DNI, passaport o permís de conduir per a
comprovacions per part de la Delegació d'Esports de la JCF.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h