• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Sol·licitud per a ser jurat de falles 2024

Ací teniu les instruccions per a poder ser jurat de falles 2024

S'informa què amb la finalitat d'actualitzar la base de dades de candidats per a jurat de falles infantils i grans, tots aquells que tinguen disponibilitat per a exercir eixa labor enguany els

preguem que ens ho indiquen en el formulari, al costat d'una fotografia i l'experiència acumulada.

Així mateix aquelles persones que no hagen tingut mai eixa responsabilitat i desitgen actuar com a oients els dies 15 o 16 de març, ens ho indiquen igualment en el formulari adjunt.

Serà necessari que aquelles persones que ja hagen exercit de jurat indiquen la seua experiència i que tots els candidats informen de si tenen alguna incompatibilitat diferent de la secció en la qual militen les seues falles.

S'haurà d'enviar el formulari mitjançant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., del 13 al 21 de febrer.

Els recordem que segons la proposta aprovada en Assemblea de Presidents, és potestat del President de la Junta Central Fallera, o persona en qui delegue, el nomenament de tots i

cadascun dels jurats. Esta proposta obri la possibilitat al fet que totes aquelles persones que no hagen exercit mai com a jurat puguen fer-ho com a oient, amb el que quedaran capacitats per a actuar com a jurats en anys esdevenidors.

Es recorda també que són requisits indispensables:

-Ser faller i estar censat en alguna comissió de la Junta Central Fallera a data 1 de març de 2024, així com no estar sancionat per esta.

-No jutjar la secció en la qual concursa la seua falla ni secció en la qual plante el seu artista.

-No tindre relació laboral, familiar o sentimental amb cap artista de la secció que es jutge.

FORMULARI ADJUNT

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte