• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Bases de la VII edició del Concurs Sabuts Fallers

El concurs se celebrarà en les Drassanes el dimarts 20 de febrer de 2024 a les 22 hores.

La Delegació d'Arxiu-Biblioteca de la Junta Central Fallera i la comissió fallera Sapadors-Vicente Lleó, en el seu interés de promoure el coneixement de la història de la festa fallera, convoquen la VII edició del Concurs “Sabuts Fallers” per a comissions adultes.

 

Bases del Concurs:

1.- Podran participar totes les comissions pertanyents a la Junta Central Fallera, prèvia inscripció al correu electrònic de la Delegació d'Arxiu i Biblioteca Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans de les 24 hores del dimecres 14 de febrer de 2024. S'ha d'indicar el nom i número de cens de la comissió, i el nom dels participants.

2.- Podran participar fins a dos equips per comissió fallera.

3.- Els equips hauran d'estar formats per un mínim de 2 i un màxim de 4 components, que hauran d'estar censats en la comissió. Qualsevol canvi de participant haurà de notificar-se abans del dilluns 19 de febrer a les 24 hores per a poder concursar.

4.- Les preguntes estan agrupades en 6 blocs temàtics, de 10 preguntes cadascun, que abasten tots els aspectes de la festa de les Falles: Artistes Fallers i Falla; Comissions Falleres; Geografia Fallera; Junta Central Fallera; Agrupacions, Associacions i Institucions; Altres Components / Agents de la Festa (pirotècnia, música, literatura, indumentària…). Cada pregunta valdrà un punt, excepte aquelles que donen opció en el seu enunciat a aconseguir més punts extra.

5.- Es concediran 3 premis a les tres primeres comissions falleres amb més puntuació, que seran entregats en el mateix acte per la Fallera Major de la comissió fallera Sapadors-Vicente Lleó, la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor. A més, la revista Cendra concedirà un premi a l'equip que més preguntes encerte de les formulades per la publicació en la final.

6.- En cas d'empat en algun dels llocs amb dret a premi, es realitzarà una fase de desempat realitzant preguntes pel procés de la “mort sobtada” fins que un sol equip encerte una de les preguntes i l'altre (o altres) falle.

7.- El concurs se celebrarà en les Drassanes (plaça de Juan Antonio Benlliure) el dimarts 20 de febrer de 2024 a les 22 hores.

8.- Es prohibix fer ús o tindre damunt de la taula o a la vista qualsevol dispositiu mòbil (mòbils, tauletes, etc.), la qual cosa comportaria la no puntuació de les preguntes del bloc afectat.

9.- La inscripció és gratuïta.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte