• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Bases V Marató fallera infantil de futbolí

 La inscripció s'efectuarà a partir del dia 30 de novembre de 2023 i fins al 22 de desembre de 2023 a través de la secretaria virtual.

BASES

Art.-1r En aquesta IV Marató podran participar totes les Comissions Falleres que el sol·liciten i que degudament estiguen registrada en el cens de Junta Central Fallera.

Cada inscripció portarà el nom d'UNA PARELLA PER FALLA, només podran participar 2 parelles per categoria i per comissió. En el cas que es van poder inscriure més, es notificaria.

CATEGORIES

SUB-10 DEL 2012 AL 2015

SUB-14 DEL 2009 AL 2011

Les Comissions participants en la Marató, estan convidades per l'organització a l'esmorzar i menjar que se celebrarà.

La inscripció s'efectuarà a partir del dia 30 de novembre del 2023 a través de SECRETÀRIA VIRTUAL DE JCF. Finalitzant la inscripció el 22 de desembre del 2023

L'organització tècnica d'aquesta Marató estarà a càrrec de la Delegació d'Infantils de Junta Central Fallera.

 

Art.- 2r La Marató es jugarà el diumenge 14 de gener del 2024, a les 10.00 h., en el CASAL COSTA I BORRAS – AGUSTINA DE ARAGON.

Art.- 3r premis: Es lliurarà trofeu a les tres parelles classificades de cada categoria, així com estendard a cada comissió a la qual representen. El lliurament dels premis es

realitzarà en la GALA INFANTIL.

Art.- 4t La Junta Central Fallera nomenarà als delegats necessaris per a cada partida, que tindrà totes les competències i representació de l'Organització.

Art.- 5è Si alguna Comissió abandona la partida en la qual s'està jugant, és considerada com si no haguera iniciat la Marató. Correspon al Comitè de Competició, la imposició de la sanció corresponent, si considera que la retirada no és justificada. Aquesta sanció podria portar fins i tot a la inhabilitació dels jugadors i la Comissió a participar en futures Maratons. Així mateix la parella que no estiga en el moment d'inici del joc, quedarà automàticament desqualificada.

Art.- 6è Les regles d'aquest joc d'aquesta Marató són les que es descriuen en aquestes Bases, editades per Junta Central Fallera.

Art.- 7è Es considerarà MANCADA GREU i per tant motiu de desqualificació, la no acceptació per part dels participants d'aquestes regles; com així mateix la participació de jugadors no adscrits prèviament.

Art.-8è El Comitè de Competició, estarà format per tres persones de la Delegació d'Infantils de Junta Central Fallera i les seues decisions seran inapel·lables.

Art.- 9è La Inscripció d'aquesta Marató comporta l'acceptació i coneixement, per les Comissions i els jugadors d'aquestes Bases.

 

Es jugarà amb les normes resumides a continuació, editades per l’Associació Valenciana de Futbolí.

NORMES GENERALS DE L’ASSOCIACIÓ VALENCIANA DE FUTBOLÍ NORMES FUTBOLÍ REM F5 AVF

1r.- La bola d’inici de la partida la traurà l’equip situat en el calaix, primer assenyalant que traurà dient “bola” i després havent de tocar amb el seu jugador més allunyat de la “mitjana” amb la banda contrària. Si no es realitza el servei d’aquesta forma es considerarà no vàlid.

2n.- Les boles que eixen fora del camp es ficaran en joc novament des de la mitjana de l’últim que ha rebut el gol.

3r.- No serà vàlida la jugada, ni el gol quan de manera voluntària o involuntària i encara tocant en la defensa i/o porter contrari i/o tots dos alhora, siga producte de: - Marcatge en serra i/o rodar en qualsevol de les barres encara que només fera un volt. - Parada total en qualsevol de les barres. - Passada de ninot a un altre en la barra davantera per a ficar un gol. En cas de passada en la barra davantera haurà de desfer-se el mateix tocant la banda de davant o bé retrocedint la bola a la mitjana, per excepció no es considera passe quan la bola ve d’un rebot. - Reblar al defensa amb la barra davantera, només es pot reblar amb la davantera al porter.

4t.- Totes les infraccions que es cometen, serra, parada, passe, etc., es trauran de la defensa del contrari.

5t. - En cas de reincidir es prendran mesures pertinents i, si fera falta se li donarà per perduda a l’infractor.

6t.- Quan el defensa es disposa a xutar, la davantera contrària ha de romandre quieta.

7m.- No es donarà com a gol la bola que ix rebotada des de dins de la porteria.

8é.- No està permès doblegar les barres o moure en absolut el futbolí.

9é. - En començar i finalitzar la trobada els participants hauran de saludar-se esportivament.

10r -Les partides seran al primer que arribe a 5 gols.

NOTA: La tolerància ha de ser un element bàsic quan es disputen les partides de Futbolí amb gent no habituada a les normes de l’AVF i els jugadors experimentats han de facilitar la normativa en les partides en joc.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte