• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Bases VIII Marató fallera de futbolí

La inscripció s'efectuarà a partir del dia 30 de novembre de 2023 i fins al 22 de desembre de 2023 a través de la secretaria virtual.

BASES

Art.-1r En aquesta VIII Marató podran participar totes les Comissions Falleres que el sol·liciten i que degudament estiguen registrades en el cens de Junta Central Fallera. Cada comissió podrà inscriure dues parelles, en el cas que es pugen inscriure més, es notificarà.

La inscripció s'efectuarà a partir del dia 30 de novembre del 2023 a través de SECRETARIA VIRTUAL DE JCF. Finalitzant la inscripció el 22 de desembre del 2023.

L'organització tècnica d'aquesta Marató estarà a càrrec de la Delegació de Festejos de Junta Central Fallera.

Art.-2n La Marató es jugarà el dissabte 13 de gener de 2024, a les 10.00h, en el casal de la Falla Costa i Borràs-Agostina d’Aragó, carrer Santander,16

Art.-3r Premis: Es lliurarà trofeu a la parella campiona i subcampiona, així com estendard a cada comissió a la que representen. El lliurament de premis es realitzarà al acabar el campionat.

Art.-4t La Junta Central Fallera nomenarà als Delegats necessaris per a cada partida, que tindrà totes les competències i representació de l'Organització.

Art.-5t Si alguna Comissió abandona la partida en la qual s'està jugant, és considera com si no haguera iniciat la Marató. El comitè elaborarà un informe que es remetrà a la delegació d'incidències i aquesta procedirà a obrir expedient disciplinari. Així mateix la parella que no estiga en el moment d'inici del joc, quedarà automàticament desqualificada.

Art.-6t Les regles d’aquest joc d’aquesta Marató són les que es descriuen en aquestes Bases, editades per la Delegació de Festejos de Junta Central Fallera.

Art.-7m Es considerarà FALTA GREU i per tant motiu de desqualificació, la no acceptació per part dels participants d’aquestes regles; com així mateix la participació de jugadors no adscrits prèviament.

Art.-8u El Comitè de Competició, estarà format per tres persones de la Delegació de Festejos de Junta Central Fallera.

Art.-9é La Inscripció d’aquesta Marató comporta l’acceptació i coneixement per les Comissions i els jugadors d’aquestes Bases.

Es jugarà amb les normes resumides a continuació, editades per l’Associació Valenciana de Futbolí.

NORMES GENERALS DE L’ASSOCIACIÓ VALENCIANA DE FUTBOLÍ NORMES FUTBOLÍ REM F5 AVF

1r.- La bola d’inici de la partida la traurà l’equip situat en el calaix, primer assenyalant que traurà dient “bola” i després havent de tocar amb el seu jugador més allunyat de la “mitjana” amb la banda contrària. Si no es realitza el servei d’aquesta forma es considerarà no vàlid.

2n.- Les boles que eixen fora del camp es ficaran en joc novament des de la mitjana de l’últim que ha rebut el gol.

3r.- No serà vàlida la jugada, ni el gol quan de manera voluntària o involuntària i encara tocant en la defensa i/o porter contrari i/o tots dos alhora, siga producte de: - Marcatge en serra i/o rodar en qualsevol de les barres encara que només fera un volt. - Parada total en qualsevol de les barres. - Passada de ninot a un altre en la barra davantera per a ficar un gol. En cas de passada en la barra davantera haurà de desfer-se el mateix tocant la banda de davant o bé retrocedint la bola a la mitjana, per excepció no es considera passe quan la bola ve d’un rebot. - Reblar al defensa amb la barra davantera, només es pot reblar amb la davantera al porter.

4t.- Totes les infraccions que es cometen, serra, parada, passe, etc., es trauran de la defensa del contrari.

5t. - En cas de reincidir es prendran mesures pertinents i, si fera falta se li donarà per perduda a l’infractor.

6t.- Quan el defensa es disposa a xutar, la davantera contrària ha de romandre quieta.

7m.- No es donarà com a gol la bola que ix rebotada des de dins de la porteria.

8é.- No està permès doblegar les barres o moure en absolut el futbolí.

9é. - En començar i finalitzar la trobada els participants hauran de saludar-se esportivament.

10r -Les partides seran al primer que arribe a 5 gols.

NOTA: La tolerància ha de ser un element bàsic quan es disputen les partides de Futbolí amb gent no habituada a les normes de l’AVF i els jugadors experimentats han de facilitar la normativa en les partides en joc.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte