• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Exposició fotogràfica per a commemorar el VII aniversari del Patrimoni

Exposició fotogràfica per a commemorar el VII aniversari del Patrimoni

Este dijous, 30 de novembre, es compleixen 7 anys de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat

El 30 de novembre de 2016, les Falles de València van ser declarades com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. L’undècima Assemblea de l’UNESCO, es va reunir a la seu de l’ONU a Addis Abeba, capital d’Etiòpia, per a adoptar la decisió. Una declaració que es va produir a les 12.50 hores, mateixa hora en la que enguany s’inaugurarà una mostra fotogràfica a la Llotja de València per a commemorar un reconeixement tan important.

La mostra comptarà amb diversos panells explicatius amb nombroses fotografies que representen els diferents pilars de la festa, aquells pels que se li va atorgar tan merescuda distinció. Un encàrrec que arriba de la mà d’Ibán Ramón, reconegut dissenyador i que ja va ser responsable en aquell 2016 de la campanya gràfica que va acompanyar a les Falles en eixa declaració com a Patrimoni de la Humanitat.

Entre les instantànies que podrem vore es representarà l’art faller, la indumentària, la música, la pirotècnia, el foc o el sentiment de germanor a més d’altres aspectes com ara la devoció, la gastronomia, l’artesania, el folklore o la literatura festiva. Un recorregut per tot allò que fa gran esta festa.

Baix el lema, “Falles, Pilar de Cultura” i aprofitant un escenari patrimonial com és la Llotja de la seda, esta mostra estarà instal·lada fins al pròxim 9 de desembre i es podrà visitar en l’horari habitual de visita de la Llotja. De dilluns a dissabte de 10 a 19 hores i els diumenges de 10 a 14 hores.

Esta serà la primera iniciativa que la delegació de Patrimoni, Promoció Exterior i Publicacions de Junta Central Fallera ha preparat per a una celebració que es vol estendre durant tot l’exercici faller, ja que les Falles són Patrimoni tot l’any.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte