• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Resum del Ple extraordinari de Junta Central Fallera del mes de juliol de 2023

Resum del Ple extraordinari de Junta Central Fallera del mes de juliol de 2023

Consulta el resum del Ple Extraordinari de JCF del mes de juliol

Acta del Ple extraordinari de la Junta Central Fallera celebrat el dia 31 de juliol de 2023 a les 19.00 hores en el Saló de Plens de la JCF baix la Presidència del Sr. Santiago Ballester i Casabuena, com a Secretari General el Sr. Nicolás Garcés i Casal. 

Únic punt de l'ordre del dia- Nomenament de la nova directiva 

El President Santiago Ballester demana disculpes per la rapidesa de la convocatòria i agraïx a la directiva anterior l'haver continuat exercint la seua labor al cent per cent, fent possible la celebració de tots els actes que estaven previstos durant l’últim mes.

Explica que per a d’ell és un honor ser el President de la Junta Central Fallera i es posa a disposició dels membres del Ple, a continuació passa a nomenar la nova directiva que li acompanyará els quatre anys.

Assessor de Presidènciaà Josep Lluis Vaello i Mira, de la comissió núm. 57- Pelai - Matemàtic Marzal

Secretari Generalà Nicolau Garcés i Casal, de la comissió núm. 197 - Monestir de Poblet- Aparici Albiñana - L’Antiga de Campanar, dirigirà les delegacions d'informàtica, incidències i demarcacions i tindrà la responsabilitat de la coordinació de gestió de permisos i subvencions, la protecció de dades i assumirà les competències de la delegació de falla.

Vicepresidenta 1ªà Beatriu Ramos i Lluna, de la comissió núm. 102 - Félix Pizcueta - Ciril Amorós, assumirà les competències de protocol i agenda de les Falleres Majors de València i les seues corts d’honor.

Vicepresidenta 2ªàMª Jesús Andrés i Sierra, de la comissió núm. 34 - Plaça del Pilar, assumirà les delegacions de relacions públiques i juntes locals, cultura i solidaritat, i recompenses.

Vicepresident 3rà Albert de Marco i Simón, de la comissió núm. 78 - Bisbe Amigó - Conca, assumirà les delegacions de festejos i infantils i joventut.

Vicepresidenta 4ªà María Tomás i López, vocal electa pel sector Botánic - La Petxina, de la comissió núm. 160 - Sant Ignasi de Loyola - Jesús i María, estarà al capdavant de les delegacions de mitjans de comunicació, xarxes socials i pàgina web, promoció exterior i publicacions.

Vicepresident 5éà Gabriel Aranaz i Carrión, vocal electe pel sector Malva-rosa- Cabanyal - Beteró, de la comissió núm. 49 – Barraca - Espadà, s'encarregarà de les delegacions de pirotècnia, esports i arxiu i documentació. Portarà també la coordinació dels grans esdeveniments.

Coordinadora Generalà Carme Martínez.

Una vegada nomenada la nova directiva el President dona lectura als currículums fallers dels nous membres.

*José Luis Vaello i Mira

Jubilat, 69 anys - Bunyol d’or, fulles de llorer i brillants Pertany a la Falla Pelai - Matemàtic Marzal (Sector La Roqueta-Arrancapins)

Càrrecs exercits al llarg de la seua trajectòria: 

President de la Comissió infantil i Major de Pelai - Matemàtic Marzal. President de l'Agrupació de Falles Centre

President de la Interagrupación.

President del Circul d'Opinió de Bunyols d’ Or i Brillants. Vicepresident de la Junta Central Fallera.

Secretari General de la Junta Central Fallera.

Membre del Consell rector de la Junta Central Fallera.

Barca d’or de la comissió Barraca - Columbretes. Ninot d’ or del Gremi d'Artistes Fallers de València.

Premi Pepe Monforte de la Interagrupación de Falles de València. Espurna d'honor de l'Agrupació de falles Centre.

Premi Gent de falles d'Onda cero.

Premi trajectòria de la falla Convent de Jerusalem i de la falla Pérez Galdos - Calixt III.

*Nicolás Garcés i Casal

6 anys. Component de la comissió Monestir de Poblet - Aparici Albiñana, L’Antiga de Campanar. (197)

Arquitecte Tècnic amb l'especialitat de disseny i decoració d'interiors per la Universitat Politècnica de València amb Matrícula d'Honor en el treball de Fi de grau sobre l'estudi de la durabilitat de morters ecològics obtinguts amb residus industrials.

Està en possessió del Bunyol d’or, fulles de llorer i brillants atorgat per la Junta Central Fallera, insígnia d'Or de la Federació de Falles de Benicalap - Campanar i insígnia d’argent de la Interagrupación de Falles de València.

Càrrecs actuals: 

President de l'Associació per a la recuperació i conservació de l'art faller. (ARCAF)

Assessor de Presidència i responsable d'artistes i falla en la comissió Monestir de Poblet- Aparici Albiñana, L’Antiga de Campanar (197).

Fins fa poc, Secretari General de la Interagrupación de falles de València baix la presidència de Guillermo Serrano.

Secretari General de la falla Nou Campanar (378) baix la presidència de Joan Armiñana i Salvador.

President de la Federació de Falles Benicalap-Campanar.

Delegat de premsa i mitjans de comunicació de L’Antiga de Campanar (197), baix la presidència de Josep Antoni Pérez i Casas.

Vicepresident de la Interagrupación de Falles de València baix la presidència de Daniel Buj i Escorihuela.

Vicepresident de mitjans de comunicació de la Interagrupación de Falles de València baix la presidència de Jesús Hernández i Motes.

Vicepresident de la Federació de Falles Benicalap-Campanar baix la presidència d'Antoni Gasó i Tomás.

Component de la Delegació de Falla de la Junta Central Fallera. Director i administrador del portal de comunicació “Vive las Fallas”.

Ha sigut col·laborador en diferents programes de ràdio i televisió de la mà dels professionals Boro Peiró (Onda Cero), Jaume Bronchud (Levante TV), Alejandro García (Ràdio Nou), Marcos Soriano (Ràdio Sport) i Braulio Torralba (11 TV València).

És col·leccionista i historiador escrivint diversos articles en diferents llibrets i revistes com El Turista Faller. Ha realitzat guions de falles grans i infantils.

*Beatriz  Ramos i Lluna

Nascuda a València el 22 d'Abril de 1977 (46 anys) Economista, treballa en administració d'empresa familiar

En possessió del Bunyol d´Or, Fulles de Llorer i Brillants de JCF. La seua marxa fallera va començar en 1984 en la falla Poeta Llorente de Quart de Poblet, on en 1987 va ser Fallera Major Infantil. En 1992 va començar a formar part de la directiva de la seua comissió ocupant diferents càrrecs en Publicacions (Delegada de Llibret), Secretària (Vicesecretària) i Infantils (Vicedelegada, Delegada i Vicepresidenta). L'any 2003 va ser Fallera Major i en 2004 va formar part de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València. Des de 2017 milita en la falla Félix Pizcueta–Ciril Amorós on va ser Fallera Major en 2018 i s'encarrega de les xarxes socials.

La seua trajectòria en la Junta Central Fallera comprén 12 anys. Al juny de 2005 va entrar a formar part de la delegació de Mitjans de comunicació, on va ser secretària fins a 2011. En 2012 va passar a ser delegada de Protocol i Relacions Públiques. En l'exercici 2014-2015 es va optar per fusionar les àrees de Mitjans de comunicació i Protocol pel que va ser simultàniament delegada de totes dues delegacions, al mateix temps que era delegada del Sector Quart – Xirivella. En 2016 i fins a 2017 va formar part de la delegació d'Infantils i Joventut.

*Mª Jesús Andrés i Sierra

Fallera de la Comissió Falla Plaça del Pilar des de 1965 i on han pertangut i pertany tota la seua família, va ser Fallera Major Infantil en 1972 i Fallera Major en 1981. Ha tingut càrrecs en la directiva des dels anys 2000 en diverses àrees incloent delegació d'Infantils en 2004 i 2005 passant a ser en 2010 Vicepresidenta segona i des de 2016, Vicepresidenta primera.

En possessió del Buyol d'Or, fulles de llorer i brillants imposat en el 2006 i del Pilar D’or i fulles de llorer, màxima recompensa que atorga la Falla Plaça del Pilar. Filla i mare de components de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València i de la Fallera Major Infantil de València en 1953 i 2005, respectivament.

Ha format part de la taula d'organització del Congrés Faller durant l'exercici 2022-2023. Llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de València, especialitat conjuntural i sector públic, va desenvolupar la seua activitat professional des de 1990 fins a 2020 en Coca- Cola Europea Partners (abans Colebega) en diversos departaments entre ells el de Relacions Externes i Comunicació.

Fora de l'àmbit faller, vinculada a les festes vicentines de les quals va ser Honorable en 2006, pertanyent a l'Altar del Carmen des de 1964 fins a 2020 i en l'actualitat, a les Dames de Sant Vicent Ferrer. També pertany a la Cort d'Honor de la Verge dels Desemparats.

*Alberto de Marco i Simón

València, 1976. 46 anys. Director Comercial (sector químic).

És membre de la comissió de la falla Plaça Bisbe Amigó-Conca des que va nàixer. Te la màxima recompensa que atorga Junta Central Fallera: el Bunyol D’or i Brillants i fulles de Llorer.

Ha sigut directiu de la comissió durant més de 30 anys, ocupant diversos càrrecs:

-  Delegat de festejos.

-  Vicepresident de festejos.

-  President de la comissió durant 4 anys consecutius, de 2013 a 2016.

En 2016, després de finalitzar l’últim exercici en el càrrec de president de la falla es va presentar a Delegat del sector, La Roqueta-Arrancapins, sent triat per 3 anys.

En aqueix mateix any, 2016, va entrar en J.C.F. en la delegació de Festejos, en la qual va estar durant 4 anys.

A continuació va passar a la delegació d'Infantils de J.C.F. durant 4 anys més, en la qual està actualment.

A més ha sigut component del grup de balls regionals de la seua comissió durant més de 25 anys. Ha participat activament en les actuacions del grup i també ha format part en nombroses dansaes del grup que ballava junt a la cort de la Fallera Major de València, i fins i tot en una ocasió va tindre l'honor de ballar de parella de la F.M.V.

*María Tomás i López

Fallera de la comissió Sant Ignasi de Loyola-Jesús i María del sector Botànic-La Petxina, de la qual va ser Fallera Major Infantil en 1995 i Fallera Major en 2009. Pertany a la directiva de la seua falla en la qual sempre ha exercit càrrecs de protocol i dels mitjans de comunicació. Está en possessió del Bunyol d'Or i Fulles de Llorer.

Així mateix, va formar part de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València de 2010. Ha sigut jurat de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València de 2014, jurat de cartell de Falles, així com jurat de falles en diverses ocasions i col·laboradora en nombrosos llibrets. A més, ha exercit com a jurat de playbacks i de l'elecció de la Fallera Major de la Junta Local de Catarroja, població en la qual també va ser mantenidora.

El seu pas per Junta Central Fallera va començar l'any 2019 com a delegada de mitjans i comunicació. Al juny de 2020 va ser nomenada vicepresidenta de la mateixa àrea, càrrec que va ostentar fins a finals de març de 2023. És vocal electa pel Sector Botànic-La Petxina des de 2020 i enguany ha renovat per tres anys més.

Llicenciada en Periodisme, Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Màster de Professora en Secundària. En la seua trajectòria professional es troben mitjans de comunicació com a RTVV, la 8 Mediterrani o Mediapro, treballant com a reportera d'esports, presentadora d'informatius i editora en programes esportius i de festes i tradicions. Actualment, forma part de l'equip del programa ‘Fas Festa’ d'À Punt, la televisió autonòmica valenciana.

*Gabriel Aranaz i Carrión

Data de naixement: 2 -3-1973. Professió: Empresari, edat: 50 anys

Actualment en possessió del Bunyol d´Or, fulles de llorer i brillants des de l'any 2012.

Falla Escalante Marina des de 1973 a 1990

-  Vicedelegat d'Infantils

Falla Barraca Espadá des de 1991 fins a l'actualitat

-  Delegat d'infantils

-  Delegat de joventut

-  Delegat de Play Back

-  Delegat de Mitjans de comunicació

-  Delegat de Falla

-  Vicepresident

Membre de Junta Central Fallera des de l'any 1998.

-  Des de 1998 fins a 2000. Delegació de mitjans de comunicació com a adjunt.

-  Des de 2000 fins a 2005. Secretari de mitjans de comunicació

-  Des de 2006 fins a 2013. Delegat de mitjans de comunicació.

-  Des de 2009 fins a actualitat. Delegat de Sector Malva-rosa -Cabanyal -Beteró.

-  Any 2021. Delegat de patrocinis.


S'anuncia que el 4 de setembre es realitzarà el ple ordinari del mes, i l'11 del mateix mes es realitzarà l'Assemblea de Presidents de falla per a la votació dels jurats de les Falleres Majors de València en jubiocio, s'espera que les següents ja es puguen realitzar en el Palau de la Música.

I sense més assumptes que tractar i desitjant a tots que passen unes bones vacacions s'alça la sessió sent les 19.38 hores.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte