• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Convocatòria Curs RGCRE

S'obri el termini per a la inscripció en el curs de formació RGCRE organitzat per JCF i la FVAAC.

Igual que l'any anterior, este any, Junta Central Fallera ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació Valenciana d’Associacions d’Amics del Coet per a organitzar un curs de formació RGCRE de totes les modalitats, que són, a més de la despertà, el correfoc, la cordà i la passejà.

El curs de formació RGCRE per a totes les modalitats se celebrarà dissabte que ve 13 de gener en el saló de plens de JCF en horari de matí i vesprada, fent una pausa per a menjar.

El nombre de places és limitat, per la qual cosa només s'acceptarà una inscripció per falla. En completar-se l'aforament del local es bloquejarà automàticament la inscripció. Si en finalitzar quedaren places vacants, s'obrirà un termini extraordinari.

La inscripció es realitzarà a través de la Secretaria Virtual en “Zona privada” --> “Inscripcions” --> “Pirotècnia” i el termini finalitzarà el 13 de desembre de 2023.

 

En el moment de la inscripció es tindran en compte les següents punts:

 És imprescindible tindre complits 18 anys en el moment de realitzar el curs.

 OBLIGATORI: Es deu adjuntar un fitxer PDF amb el DNI (és suficient la cara davantera).

 OBLIGATORI: Adjuntar resguard del pagament de la Taxa en PDF: la còpia que posa "Per a l'Administració". Pot obtindre l'imprés en: https://sede.administracionespublicas.gob.es/tasasPDF/prepareTasa?idTasa=054&idModelo=790&idProvincia=46

Ha d'assenyalar la casella: Expedició de certificats d'Aptitud (Cartilla d'Artiller: 4,60€). No és vàlida l'opció de càrrec en compte.

 OPCIONAL: Si la seua Falla o Agrupació tenen constituït un grup CRE o pensen constituir-lo, i desitja ser inclòs en ell com rgCRE, indicar-ho i adjunteu còpia del NIF d'eixa o eixes entitats. Un sol document PDF. Pot enviar varis en la mateixa fulla o fulles diferents per a cada NIF.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte