• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Obert el termini d'inscripcions del VI Campionat de Tennis

Les inscripcions hauran de realitzar-se, del 26 de setembre al 15 d'octubre, a través de la Secretaria Virtual.

VI CAMPIONAT DE TENNIS MASCULÍ I FEMENÍ DE JUNTA CENTRAL FALLERA

Des de la Delegació d'Esports, s'informa a totes les comissions de falla de l'obertura del termini d'inscripcions per al VI Campionat de Tennis Masculí i Femení organitzat per la Junta Central Fallera.

- Les inscripcions hauran de realitzar-se, del 26 de setembre al 15 d'octubre, a través de la Secretaria Virtual (zona privada-inscripcions).

- La Delegació d'Esports comprovarà que els jugadors estan censats en la JCF com a membres de la comissió participant. És important que els participants incloguen, en l'apartat OBSERVACIONS, totes les dades que demanem de cada jugador/a (apartat 2.3 document adjunt).

- El campionat se celebrarà el 28 d'octubre, tal com ens indica la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana (FTCV), en les instal·lacions que té a València, situades en el Poliesportiu del Dr. Lluch (carrer del Dr. Lluch).

- El torneig no té cap cost per a les comissions ni per als participants en el que a partides es refereix, encara que sí que s'hauran d'ABONAR les inscripcions en el compte de la FTCV mitjançant transferència bancària, tal com ens indiquen en l'apartat 2.7 del reglament/normativa.

- Si no s'arribara a un nombre mínim d'equips (8), no es podria celebrar el campionat. En tal cas, la Delegació d'Esports de JCF avisaria als delegats de les comissions inscrites amb suficient antelació.

Adjuntem el document que ens envia la FTCV que conté les bases i la normativa del campionat, que seran d'obligat compliment, tal com s'especifica en cada apartat

 

Bases del reglament de tennis JCF 2024

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte