• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Ampliació termini presentació carpetes de falles

S'àmplia una setmana més (fins al dia 29) el termini de presentació de les carpetes de les falles. Aquest termini serà improrrogable i ha de tindre's en compte que qui no el presente, no podrà optar a la subvenció de l'Ajuntament. 

Davant l'elevat nombre de comissions que encara no han enviat els imports de les seues falles, Junta Central Fallera ha decidit ampliar el termini fins al dia 29. Esta presentació, es farà a través de la Secretaria Virtual, en l'apartat Zona Privada - Tràmits i servicis - Carpetes 2024.

Una vegada introduïdes les dades, es generarà un document que s'haurà de descarregar, signar pel President (de manera manuscrita o digital) i enviar a JCF. Enguany, com a novetat, i atés que hi ha falles que contracten els serveis d'un dissenyador al marge de l'artista, s'han separat aquests conceptes de manera que es puguen introduir, si escau, els imports per separat. La suma de tots dos imports, sense impostos, és la que s'utilitzarà per a calcular la subvenció, mentre que l'import total és el que s'utilitzarà per a la classificació de falles.

En aquest moment no és obligatori aportar els lemes i esbossos, però si no ho fa ara, haurà de repetir el procés (sense modificar les dades econòmiques) aquesta tardor.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte