• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Termini presentació candidatures jurat Falleres Majors de València 2024

Termini presentació candidatures jurat Falleres Majors de València 2024

Serà del 14 al 31 de juliol de 2023

Vos comuniquem que el termini per a presentar candidatura a jurat de Falleres Majors de València 2024 serà del 14 al 31 de juliol de 2023. No es tindrà en compte cap candidatura rebuda amb posterioritat a la finalització del termini.

Recordar que podran presentar-se presidents i presidentes de falla i d'agrupació, membres de Junta Central Fallera o qualsevol altre faller o fallera censat en comissions de JCF, en possessió del Bunyol d’Argent i amb l'aval de la presidència de la seua comissió.

Així mateix, no es podran presentar aquelles persones que hagen sigut jurats de Corts d'Honor o de Falleres Majors de València en qualsevol dels últims cinc anys. Tampoc podran aspirar a jurats del procés adult o del procés infantil aquelles persones censades en comissions amb candidates en qualsevol dels dos processos adult o infantil. En cas que es complisca alguna d'aquestes circumstàncies es retirarà la seua candidatura per presentar imcompatibilitat manifesta sobre aquest tema.

Totes les persones aspirants hauran d'adjuntar un currículum personal i faller en què es detalle especialment els requisits marcats per aquesta convocatòria amb l'objectiu que puga ser pres en consideració per l'assemblea de presidentes i presidents. 

Els interessats/as podran presentar les seues candidatures emplenant el butlletí disponible en la Secretaria Virtual > Zona Privada > Inscripcions > Secretaria.

Una vegada emplenat haureu d'imprimir-ho, signar-ho i escanejar-ho en format jpg o pdf, i enviar-ho per Secretaria Virtual > MENÚ PRINCIPAL > REGISTRE D'ENTRADA

No s'acceptarà cap butlletí emplenat a mà, per a evitar errors de transcripció, ni presentat per un altre mitjà que no siga per la Secretaria Virtual.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte