• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Agraiment Artistes 2016

Creado:

Friday 8 April 2016


Autor:Vicente Roig Marzal


Comisión:Falla Bolseria Tros-Alt


La Falla Bolseria Tros-Alt va decidir en la seua Junta General Extraordinària, donar un gir de tendències artístiques , amb la contractació de nous artistes, per a la realització de les Falles 2017.

Per això volem agrair el treball admirable realitzat durant els tres anys anteriors, al nostres volgut artista CARLOS MONDRÍA DIAZ, primerament en col·laboració amb CARLOS BORRAS, i ultimament com a artista jove i prometedor, que dara moltes satisfaccions al món de les falles i al que li desitgem i no dubtem de la consecució de grans èxits. Prova d'això són els premis aconseguits en estos anys.

Igualment agrair a LUIS ESPINOSA OLMOS el seu treball amb la Falla Infantil, però la seua gran qualitat artística, valorada, premiada i plena d'èxits, com a si ha quedat demostrat, esta en la realització de falles grans. Èxits que en algun moment ens agradaria compartir en la plaça del Tossal i que sens dubte arribara.

Gràcies CARLOS MONDRÍÁ i LUIS ESPINOSA, la FALLA BOLSERIA TROS-ALT vos té en gran estima, la nostra porta a futur, sempre estarà oberta. Sou jóvens i treballadors, i esperem que altres falles puguen disfrutar dels vostres treballs artístics.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Este sitio usa cookies propias y de terceros para facilitar la navegación, contenidos de interés, obtener información estadísticas de uso de nuestros visitantes y ofrecer contenido multimedia integrado.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto