• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Miguel Prim i Salvador Doménech seran els mantenidors de les Falleres Majors de València

Miguel Prim i Salvador Doménech seran els mantenidors de les Falleres Majors de València

Tots dos ja han conegut a Carmen i Nerea

Miguel Prim i Salvador Doménech seran els mantenidors de les Falleres Majors de València, Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre.

Miguel Prim Sorribas (01/06/77), enginyer químic i director general d'H4-idiomes i oci i faller de la comissió Mestre Gozalbo – Comte d'Altea serà l'encarregat d'enaltir la figura de la Fallera Major de València, Carmen Martín Carbonell.

Prim ha sigut president de la seua comissió durant 6 exercicis, vicepresident i delegat d'infantils. Té en possessió el Bunyol d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer, la màxima recompensa que atorga Junta Central Fallera. Tanmateix, ha sigut delegat d'infantils i vicepresident de l'Agrupació de Falles Gran Via, que li va atorgar el seu Premi Farola encesa de l'any 2000.

Actualment és vicepresident de Relacions Institucionals de la Interagrupació de Falles de València i una de les persones essencials en la Mesa de Seguiment i desenvolupament per a la celebració de les Falles de 2021 juntament amb la Conselleria de Sanitat.

Guionista de Falles i Fogueres per a artistes de la talla de Carlos Carsí, Vicente Martínez, Paco López, José Lafarga, Vicente Llácer, Pedro Santaeulalia, Arturo Vallés, Fernando López, Pere Baenas, Manolo Algarra i Alejandro Santeulalia, entre altres. Una tasca per la qual va obtindre el Primer premi d'Enginy i Gràcia de la Secció Especial en les Falles de 2008, 2009, 2010, 2015 i 2021.

Per la seua banda, el mantenidor de Nerea López Maestre, Fallera Major infantil de València, serà Salvador Doménech Montoliu (02/08/1969).

Metge de professió, és especialista en medicina familiar i comunitària, en medicina hiperbàrica i subaquàtica. Actualment és metge adjunt del Servei d'Urgències de l'Hospital La Plana de Vila-real on ha exercit tota la seua carrera professional.

Salvador és membre en actiu i fundador de la Falla Don Bosco de Borriana des de fa 34 anys, en la qual ha exercit tot tipus d'activitats com l'elaboració del llibret, de comparses per a la cavalcada del Ninot, carrosses i creus de maig.

A més, Salvador és membre fundador de la Federació de falles de Borriana, des de la seua creació l'any 2000. Des de 2020 és vicepresident 1r de JLF de Borriana i des de 2015 exerceix com a president de la Federació de Falles de Borriana.

Així mateix, ha exercit de presentador de l'acte d'exaltació de la Reina Fallera de Borriana de l'any 2000 i mantenidor de la Reina Fallera de Borriana de l'any 2011.

President en 5 exercicis i vicepresident en més de 25 exercicis de la Falla Don Bosco i posseïdor de les màximes recompenses de JLF de Borriana i JCF de València.

Salvador ha sigut també membre de la Mesa de Seguiment i desenvolupament de la celebració de les Falles de 2021 juntament amb la Conselleria de Sanitat.

Crític de falles de Vall d’Uixò, Benicarló, València i Alacant. Crític i guionista de la Foguera d'Alacant guanyadora del 1r premi de la secció especial de l'any 2010 i crític de la falla Don Bosco juntament amb Juane Gumbau des de l'any 1998, obtenint en 22 ocasions el 1r premi de Crítica Local i el 1r premi d'Enginy i gràcia en 20 ocasions.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte