• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La revista Cendra premiarà l'equip finalista de la V edició del concurs 'Sabuts Fallers' que més preguntes responga

La revista Cendra premiarà l'equip finalista de la V edició del concurs 'Sabuts Fallers' que més preguntes responga

La final se celebra este divendres 12 de novembre

Els directors de la revista Cendra, Manolo Sanchis i Hernán Mir, han presentat a les Falleres Majors de València, Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre, l'escultura que premiarà a l'equip finalista de la V edició del concurs ‘Sabuts Fallers’ que més preguntes responga de les formulades per la publicació.

El concurs ‘Sabuts Fallers’, organitzat per la falla Sapadors-Vicent Lleó i la delegació d'Arxiu-Biblioteca de Junta Central Fallera, celebrarà la seua fase final el pròxim divendres 12 de novembre.

La competició posa a prova als fallers i falleres sobre els coneixements dels diferents aspectes de la festa, amb l’objectiu de passar una estona entretinguda esbrinant fins a on coneixem de la principal festa de València. Les preguntes estan dividides en sis grans blocs: artistes fallers i falla, comissions falleres, geografia fallera, Junta Central Fallera, agrupacions, associacions i institucions i altres components/agents de la festa (pirotècnia, música, literatura, indumentària…).

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte