• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L'Ajuntament de València aprova les ajudes per a la il·luminació fallera dels carrers per a les Falles de 2022

L'Ajuntament de València aprova les ajudes per a la il·luminació fallera dels carrers per a les Falles de 2022

La Junta de Govern Local ha donat el vistiplau a les ajudes per a la il·luminació decorativa dels carrers durant les festes falleres de 2022 per un import de 210.000 euros.

"L’Ajuntament ja s’ha posat a treballar, conjuntament amb el col·lectiu faller i mitjançant la Junta Central Fallera, en les falles de 2022”, ha destacat el consistori, que ha posat en valor que “es recuperen les ajudes a les falles després de la impossibilitat de fer-ho en 2020 i 2021 a causa de la covid”.

Podran concórrer a les ajudes les comissions falleres de la ciutat de València en la seua condició d’entitats sense ànim de lucre sempre que estiguen integrades en la Junta Central Fallera. A més, hauran d’estar inscrites en el registre municipal d’entitats ciutadanes.

El consistori subvencionarà el 19% del cost de la decoració segons el pressupost aportat per la mateixa comissió. Es subvencionaran portades, arcs, garlandes decoratives, rètols amb el nom, l’escut de la falla o elements commemoratius, a més de focus i projectors per il·luminar els monuments.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de vint dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació de l'extracte en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV).

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte