• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Quant saps sobre Falles?: torna el concurs 'Sabuts Fallers' amb la seua V edició
Tercera edició del concurs 'Sabuts Fallers' celebrat al novembre de 2019

Quant saps sobre Falles?: torna el concurs 'Sabuts Fallers' amb la seua V edició

La fase final tindrà lloc el divendres 12 de novembre

Arriba de nou el concurs que coorganitza la falla Sapadors-Vicente Lleó i la delegació d'Arxiu-Biblioteca de la Junta Central Fallera per a posar-nos a prova als fallers i falleres sobre els coneixements els diferents aspectes de la festa de les Falles i passar una estona entretinguda esbrinant fins a on coneixem de la festa principal de València.

Aquesta serà la V edició del concurs 'Sabuts Fallers' per a comissions majors.

Les preguntes estan dividides en sis grans blocs: artistes fallers i falla, comissions falleres, geografia fallera, Junta Central Fallera, agrupacions, associacions i institucions i altres components/agents de la festa (pirotècnia, música, literatura, indumentària…).

La primera fase serà virtual i tindrà lloc entre el 26 d'octubre i el 7 de novembre, quan es respondran a les preguntes que s'enviaran per correu electrònic. A la fase final, que se celebrarà el divendres 12 de novembre de 2021 a les 22.00 hores en el Saló Faller Sapadors, de la falla Sapadors-Vicent Lleó (carrer Vicent Lleó, núm. 36), passaran els 8 equips que més punts i més ràpids hagen respost.

Per a poder participar, cada comissió fallera haurà d'enviar abans de les 24 hores del diumenge 24 d'octubre un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el nom dels participants (entre dos i quatre components). Els tres primers classificats tindran premi.

La revista Cendra se suma a aquesta edició i atorgarà un premi a la comissió que més punts obtinga en respondre les preguntes que formule la citada revista.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte