• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

El món faller torna la Fonteta dos anys després

La catedral del somnis está preparada per l'Elección22

Han passat dos anys des de que varem estar per última vegada a la fonteta, però tornem amb el cor encés en flama

Les comissions han plenat els voltants de la fonteta amb, l'ambient faller característic de l'elecció de les candidates a Falleres Majors de València 2022, sempre respectant les mesures de seguretat. 146 il·lusions que hui somnien amb escoltar el seu nom entre les triades com a màximes representants de la festa fallera.

Encara que aquest any s’ha reduit el nombre de persones que tenen la possibilitat d’entrar a la fonteta, milers de persones es donen cita en aquest esdeveniment únic que, per a molts, marca l’inici de les Falles 2022. Tots els fallers esperaven ansiosos a les portes de la Fonteta per a recolzar i animar a les seues candidates durant la nit de hui.

Una vegada obertes les portes ha començat una desfilada de color, pancartes, marxandatge, samarretes, que ha començat a plenar les grades del recinte. Fallers, amics y familiars de les candidates preparen la seua zona per a animar-les i transmetre'ls tot el seu suport. Tots els ánims que puguen donar les comissions son necessaris per a fer sentir a les candidates com al seu casal. Comissions carregades d'il·lusió, esperant ser les afortunades que tindran en el seu casal a una de les màximes representants de les pròximes falles.

Mentrestant feia entrada a la fonteta les Falleres Majors de València acompanyades de les seues Corts d’Honor. Dins un degoteig constant de fallers anava omplint el pavelló, respectant les mesures de aforament màxim, situat en aquest acte al 50% de la capacitat del recinte.

Alhora que la Fonteta anava prenent forma, entre bastidors, un centenar de voluntaris de Junta Central Fallera es preparen per a una de les nits més importants del calendari faller. Un gran esforç que implica membres de diferents delegacions com ara organització festiva, comunicació, protocol, informàtica, secretaria, delegacions que treballen de valent durant diversos dies perquè tot isca perfecte.

Al seu torn, Boro Peiró i Clara Castello, es preparen per a presentar i conduir l'acte d'elecció.

El món faller està preparat per tornar a viure una nit magic amb l'espectacle “ACÍ CREMA EL COR D’UNA FALLA”, l'acte que donarà a conéixer a les 26 candidates a Fallera Major de València 2022. Per a no perdre detall #Elecció22 és el hashtag amb el qual compartir i seguir, en xarxes socials, tot el que ocorre esta nit a la Fonteta.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

  • AO9O7960
  • AO9O7972
  • AO9O7981
  • AO9O7991
  • AO9O8012

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte