• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Col·labora amb el Projecte "Moños Rosas"

Mechones solidaris es dedica a fer perruques oncològiques destinades a persones que pateixen càncer.

Mechones solidaris es dedica a fer perruques oncològiques destinades a persones que pateixen càncer. El problema és que les pròtesis capil·lars de qualitat no tenen un preu accessible a tots, atès que el cost del pèl natural és alt. En aconseguir el pèl de forma solidària, el cost de la perruca descendeix un 80%.
L'associació Mechones Solidarios va ser fundada en 2013. En l'actualitat té perruqueries per tota Espanya, Andorra i Suïssa. No solament ens agrada la fi del seu treball sinó també els seus mètodes. Les perruques es confeccionen per professionals que al seu torn imparteixen cursos gratuïts a dones demandants d'ocupació de llarga durada i a aquelles que pateixen o han patit violència de gènere. Actualment s'estan realitzant 30 perruques mensuals de les quals més del 70% s'atorguen a cost zero per a les famílies o persones amb escassos recursos. No treballen per diners. Són una associació sense ànim de lucre sent el seu principal recurs els seus voluntaris i el pèl donat.
L'associació Mechones Solidarios porta treballant en el projecte de fabricació de perruques personalitzades més de dos anys. La seua funció principal és la de fabricar perruques per a xiquetes i dones que lluiten contra el càncer, donant un tracte personalitzat amb la fi única d'aconseguir que aquestes malaltes no perden la seua imatge contra aquesta dura malaltia.
S'encarreguen en cada cas de fabricar les perruques amb mesura de cap, llarg de cabell, color i pentinat per a cada dona o xiqueta de forma personalitzada. Actualment el cabell donat és remès per més de 400 perruqueries solidàries en tota Espanya i de persones anònimes tenint una mitjana de més de 100 donacions a la setmana.
Desenvolupen esdeveniments de tall de pèl solidari per a recaptar tant cabell, com a fons necessaris per a seguir avant amb el projecte. En aquests casos el tall solament costa 5 € que són donats a Mechones Solidarios per a les despeses tant directes com a indirectes de la fabricació d'aquestes pròtesis capil·lars i realitzen el primer curs totalment gratuït de fabricació de perruques per a així seguir atenent a les persones que més ho necessiten.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte