• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La delegació de Falla lliura els premis del concurs de maquetes i escenes de falla i de l'Exposició del Ninot virtual 2021

La delegació de Falla lliura els premis del concurs de maquetes i escenes de falla i de l'Exposició del Ninot virtual 2021

També es va entregar el premi per al disseny d'un emblema per a la commemoració de l'IV aniversari de les Falles Unesco

El Saló de Plens de Junta Central Fallera ha acollit este dissabte el lliurament de premis del concurs de maquetes i escenes de falla 2021 i dels ninots indultats de l'Exposició del Ninot virtual, celebrada el passat mes de març dins de la programació de les Falles virtuals 2021. Unes activitats organitzades per la Delegació de Falla de Junta Central Fallera.

L'acte, presidit per les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, també ha comptat amb l'assistència del Mestre Major del Gremi d'Artistes Fallers de València, Paco Pellicer. Les màximes representants del col·lectiu faller han lliurat a les comissions els diversos premis i accèsits que reconeixen la seua participació en aquestes dos activitats.

En el cas del concurs d'escenes de falla, el jurat va estar format per Paloma Serra Cortés, Juan Antonio Navarro Bononad i Juanjo García, i les comissions guardonades van estar Duc de Gaeta - Pobla de Farnals (1er premi), Regne de València - Sant Valero (2on premi) i Ramiro de Maeztu - Humanista Furió (3er premi).

La primera de les comissions, Duc de Gaeta, també ha guanyat el primer premi del concurs de maquetes, on van resultar igualment guardonades la falla Doctor Serrano - Carlos Cervera, (2on premi), L'Eliana - El Cid (3er premi), Gayano Lluch (accèsit 1), Tomasos - Carlos Cercera (accèsit 2), Murillo i Palomar (accèsit 3) i Polo i Peyrolón - Ciutat de Mula (accèsit 4).

Per la seua banda, les comissions Luis Oliag - Mariola-Granada, Archiduque Carlos - Músico Gomis, Rosario - Plaça Calabuig, Sueca - Literato Azorín, Ramiro de Maeztu - Los Leones, Dr. Sanchis Bergon - Túria, Equador - Avda Alcalde Gurrea, Pintor Salvador Abril - Peris y Valero "El Quarantahuit", Corretgeria - Bany dels Pavesos, Periodista Gil Sumbiela - Azucena, Andres Piles Ivars - Salvador Tuset, Tarongers - Universitat Politècnica, Duc de Gaeta - Pobla de Farnals, Alberic - Heroi Romeu i Cuba - Puerto Rico han recollit de les mans de Consuelo Llobell i Carla Gacía els guardons que reconeixen els ninots presentats per a l'Exposició del Ninot virtual 2021, en categoria infantil.

En categoria gran han estat la falla Arxiduc Carles - Músic Gomis, Rosari - Plaça Calabuig, Sueca - Literato Azorín, Micer Rabasa - Poeta Maragall, Ramiro de Maeztu - Los Leones, Dr. Sanchis Bergon - Túria, Pintor Salvador Abril - Peris y Valero "El Quarantahuit", Periodista Gil Sumbiela - Azucena, Andres Piles Ivars - Salvador Tuset, Tarongers - Universitat Politècnica, Duc de Gaeta - Pobla de Farnals, Alberic - Heroi Romeu, Salvador Giner - Gregori Gea, Cuba - Puerto Rico i Poeta Emilio Baró - Enrique Ginesta.

Falles UNESCO

Per altra banda, també s'ha lliurat el guardó del concurs organitzat per la Delegació de Patrimoni i la Delegació de Falla de Junta Central Fallera per al disseny d'un emblema per a la commemoració de l'IV aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco, entre els i les alumnes del segon curs del grau d'artista faller. Van participar un total de sis treballs de huit alumnes/as.

El guanyador del premi ha estat Jorge Galán Castelló, qui s'ha emportat un premi de 300 euros en material de la Cooperativa d'Artistes Fallers i un lot de llibres de Junta Central Fallera. El jurat d'este concurs ha estat format per l'artista faller i responsable del Gremi d'Artistes en JCF, Juanjo García, el secretari de la Delegació de Patrimoni, Josep García Bosch, i el delegat de la Delegació de Falla, Salvador García.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 1
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 10
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 11
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 12
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 13
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 14
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 2
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 3
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 4
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 5
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 6
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 7
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 8
  • 0731premismaquetesninotsvirtuals 9

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte