• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Junta de Govern aprova el ban faller, que supedita els actes i els horaris de la festa a la situació sanitària

La Junta de Govern aprova el ban faller, que supedita els actes i els horaris de la festa a la situació sanitària

Hi haurà correspondència entre les celebracions i les limitacions que viuen determinats sectors com el de l’hostaleria

L’equip de govern de l’Ajuntament de València ha aprovat hui en Junta de Govern el ban faller que regularà les falles del pròxim mes de setembre i que incorpora com a novetat la supeditació de les autoritzacions de celebració dels actes i els horaris a les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia.

Així ho ha anunciat el vicealcalde i portaveu municipal, Sergi Campillo, en acabar la roda de premsa de la Junta de Govern. El vicealcalde ha afirmat que “tot està supeditat a la situació sanitària del moment però, evidentment, l’organització de les falles, encara que amb un format reduït i molt contingut i amb eliminació de moltes activitats, s’ha de fer amb temps”. 

Així, hi haurà correspondència entre les celebracions i les limitacions que viuen determinats sectors com el de l’hostaleria. L’horari de les carpes, per exemple, no podrà excedir en cap cas el d’obertura de l’hostaleria ni tampoc de la 1:30 hores de la matinada. Estos condicionants s’aplicaran també a les activitats culturals i no es permetran ni orquestres ni discomòbils.

A més, el ban faller inclou altres normes habituals en les festes falleres com les restriccions d’accés al centre de la ciutat. També s’estableixen exempcions com la del pagament del servici d’estacionament regulat amb limitació horària, que en esta ocasió se suspendrà des de les 9.00 hores del dia 30 d’agost fins el dia 6 de setembre en tot el terme municipal. 

Igualment, l’eixida de les falles grans al carrer es produirà ja en la segona quinzena del mes d’agost mentre que les carpes es podran instal·lar el 29 d’agost i només es podrà avançar la seua eixida un parell de dies si no obstaculitzen la via pública o no tallen el trànsit dels autobusos de l’EMT.

El vicealcalde ha recordat que hi ha hagut un “diàleg extens amb el món faller alhora de preveure els actes” i que “confiem que el bon fer de tots i totes ens duga a una situació en què mai més hàgem de vore les falles emmagatzamades en Fira València a l’espera d’una situació sanitària normal”.

Finalment, el regidor també ha assegurat que “tot s’ha fet també en diàleg amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que, evidentment, tutoritza totes les activitats i que també tindrà l’última paraula depenent de la situació”.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte