• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Aquesta és la Directiva de Junta Central Fallera per a l'exercici 2021-2022

Aquesta és la Directiva de Junta Central Fallera per a l'exercici 2021-2022

El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha presentat l'equip de la Directiva i l'assesor de Presidència

Aquest dimarts 18 de maig de 2021, el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha presentat a les persones que constituïxen la Junta Directiva de l'Organisme Autònom Municipal de JCF per a l'exercici faller 2021-2022.

Coordinadora General: Carmen Martínez Ferrer

Secretària General: Carmen Blasco Lucas

Vicepresidència 1ª: Cristina Estévez Mariñas

Vicepresidència 2ª: Amparo Sospedra Tarazona

Vicepresidència 3ª: María Tomás López

Vicepresidència 4ª: Lucía Morales López

Vicepresidència 5ª: Inma Guerrero Bolinches

Assessor del President: Javier Tejero Zabal

 

  • WhatsApp Image 2021-05-18 at 225150 maria
  • amparo-sospedra
  • carlos-galiana
  • carmen-blasco
  • cristina-estevez
  • directiva21-22
  • inma-guerrero
  • javi-tejero
  • lucia-morales

COORDINADORA GENERAL | Carmen Martínez Ferrer

Llicenciada en Dret, Especialitat de Dret Privat. En el seu currículum compta també amb cursos de Doctorat en Departament de Dret Civil: “Teoria General. Aplicació i eficàcia de les normes. Garanties Reals”.
Actualment treballa com a Oficial en la notaria de Don Miguel García-Granero Márquez a València des d'octubre de 1999.
Tanmateix, va fer oposicions a judicatura i va ser secretaria judicial en provisió temporal en el Jutjat de primera instància i instrucció no3 de Carlet, en Jutjat de primera instància i instrucció no1 de Catarroja i en el Jutjat de primera instància i instrucció no1 de Sant Vicent del Raspeig.
Cal destacar també el seu lloc com a Jutge substituta en els jutjats de primera instància i instrucció d'Alzira.
Formada en diversos àmbits, Carmen Martínez ha participat en jornades i seminaris relacionats amb la nova llei de Jurisdicció Contenciós Administratiu així com també la llei d'ordenació i supervisió de les assegurances privades i el contracte de l'assegurança.

SECRETÀRIA GENERAL | Carmen Blasco Lucas

Pertany a la comissió Josep Ma Bayarri-Els Isidros des de 2012, una falla de la qual ha sigut Presidenta. Anteriorment, va ostentar el càrrec de Fallera Major en dos ocasions. La seua trajectòria en aquesta comissió del sector Olivereta és molt àmplia: delegada de mitjans, delegada de loteria i delegada d'infantils i juvenils.
Està en possessió del Bunyol d'Or ja que, amb anterioritat, va ser fallera de la Falla Mont de Pietat de Xirivella on ja va formar part de la directiva com a vicesecretària. El passat exercici va formar part del Jurat de la Fallera Major Infantil de València 2020, Carla García Pérez.
La seua trajectòria professional està molt lligada a la gestió empresarial. És tècnic Auxiliar Administrativa 1r Grau de Formació Professional i Administrativa 2n Grau de Formació Professional.
Actualment treballa en l'Associació d'Empreses de Consultoria Terciari Avançat Comunitat Valenciana on va començar com a Secretària Tècnica fins a promocionar a Gerent/Directora. Entre les seues funcions dins de l'empresa es troba el departament d'administració, amb temes de facturació, comptabilitat i labors del departament comercial. Tota una experta en la gestió de projectes.

ASSESSOR DEL PRESIDENT | Javier Tejero Zabal

Faller de la comissió Mestre Gozalbo-Comte d'Altea, de la qual a més va ser President. És vocal de Junta Central Fallera pel sector Pla del Remei-Gran Via des de l'any 2014. Membre de JCF des de 2009, ha sigut adjunt a la delegació de cultura, vocal de lliure designació, secretari i delegat en Censos i Biblioteca. Va ser nomenat Vicepresident de JCF en 2015 i dos anys després va assumir la Vicepresidència primera com a responsable de les àrees d'incidències, fiscalitat, privacitat, solidaritat, participació ciutadana i falla.
Apassionat de l'ofici d'artista faller, ha sigut guionista dels artistes Vicente Agulleiro, Paco López Albert i Miguel Santaeulalia Serrán, entre altres. Tanmateix, és Director de la publicació El Turista Fallero des de 2009 i col·laborador habitual en programes fallers de ràdio i televisió.
Bunyol d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer. Entre les seues distincions i premis destaquen el Ninot d’Or del Gremi Artesà d'Artistes Fallers de València, la Medalla de bronze del Gremi d'Artistes Fallers de Borriana, la 'Farola encesa' de l'Agrupació Falles Gran Via i el Premi Mèrit Faller Lletres de la Falla Convent Jerusalem.
Llicenciat en Història de l'Art, llicenciat en Arqueologia i diplomat en Magisteri. Actualment treballa de tutor i coordinador d'Educació Primària i és membre del Consell Escolar.

VICEPRESIDENTA PRIMERA | Cristina Estévez Mariñas

Fallera de la comissió Llorers-Arquitecte Lucini des de l'any 1998. És vocal electa pel sector Zaidia des de 2011 i també forma part d'una altra comissió del cap i casal, més concretament de Fèlix Pizcueta-Ciril Amorós.
Cristina Estévez torna a ostentar el càrrec de vicepresidenta de Junta Central Fallera 5 anys després. Això sí, aquesta vegada canvia d'àrea i serà la responsable de Festejos. Durant els tres exercicis que ja va formar part de la directiva de l'organisme autònom municipal va estar al capdavant de Protocol i Relacions Públiques. Va ser també jurat de la Fallera Major de València de 2012, Sandra Muñoz Pérez i jurat de Rocío Gil Uncio, Fallera Major de València de 2018.
Aquest passat exercici va rebre la major recompensa que atorga Junta Central Fallera, el Bunyol d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer.
Amb el Grau en Relacions Públiques i Protocol, la seua trajectòria professional s'ha centrat en l'organització de grans esdeveniments, treballant durant més de 20 anys tant en el sector privat com en el públic.
Actualment desenvolupa la seua labor com a Responsable d'Esdeveniments a Palau Alameda.

VICEPRESIDENTA SEGONA | Amparo Sospedra Tarazona

37 anys de fallera avalen a Amparo Sospedra que pertany a la comissió Giorgeta-Roig de Corella encara que també va formar part de Jerònima Gal·lès- Litògraf Pascual i Abad, de la Falla Grup Joaquín Rueda i de la Falla Cervantes de Paiporta. Té en possessió el Bunyol d'Or ab Fulles de Llorer.
Ha ocupat càrrecs en diferents delegacions de la seua comissió del sector La Roqueta-Arrancapins, entre elles, en infantils, loteria, secretaria, playbacks i teatre. Ha sigut precisament en la seua vessant teatral on més s'ha prodigat, bona mostra d'això són les seues nombroses nominacions en la categoria de directora i actriu en el 'teatre faller'. En el seu palmarès cal destacar 3 saragüells de direcció i un altre a millor actriu principal.
El seu amor pel teatre li ha portat a crear la seua pròpia companyia teatral amateur, Pànic Escènic, que porta des de 2014 recorrent tota la geografia de la Comunitat Valenciana i part del territori nacional. Des de fa 5 anys, Amparo organitza el concurs “Una primavera de Teatre” al poble de Quartell en el qual han participat diverses obres que han passat pel 'teatre faller'.
Posseeix el grau superior en Administració i treballa des dels 18 anys en el Banc Sabadell.

VICEPRESIDENTA TERCERA | María Tomás López

Fallera de la comissió Sant Ignasi de Loiola-Jesús i María del sector Botànic-La Petxina, de la qual va ser Fallera Major Infantil en 1995 i Fallera Major en 2009. Pertany a la directiva de la seua falla en la qual sempre ha exercit càrrecs relacionats amb el protocol i els mitjans de comunicació. Té en possessió el Bunyol d'Or ab Fulles de Llorer.
Tanmateix, va formar part de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València de 2010. Ha sigut jurat de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València de 2014 i jurat de falles en diverses ocasions. A més, ha exercit com a jurat de playbacks i de l'elecció de la Fallera Major de la Junta Local de Catarroja, població en la qual també va ser mantenidora.
El passat exercici ja va formar part de Junta Central Fallera com a delegada de mitjans i el passat mes de maig va ser triada vocal electa pel Sector Botànic-La Petxina, estrenant-se en aquest càrrec.
Llicenciada en Periodisme, Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Màster de Professora en Secundària. En la seua trajectòria professional es troben mitjans de comunicació com ara RTVV, la 8 Mediterráneo o Mediapro, treballant com a reportera d'esports, presentadora d'informatius i editora en programes esportius i de festes i tradicions.

VICEPRESIDENTA QUARTA | Lucía Morales López

Cordovesa de naixement, València és la seua terra des que va casar-se a 1991. Precisament, el seu marit, és el president de la seua comissió Avinguda Regne de València-San Valer.
Lucía Morales pertany a aquesta falla de Russafa des de l'any 2000, desenvolupant càrrecs en la directiva com ara Delegada d'Infantils, Loteries, Festejos i Agrupació. Una llista a la qual s'ha d'afegir el seu càrrec de Fallera Major en els exercicis 2004 i 2013. Posseeix el Bunyol D’Or ab Fulles de Llorer.
Es defineix com una fallera amb una forta tradició familiar ja que, a més de la presidència del seu marit, el seu fill ha ostentat la presidència infantil en dos ocasions. No obstant això, la seua filla, Lucía Serrano Morales, és una de les privilegiades que ha format part de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València en 2018. Càrrec al qual va optar després de ser Fallera Major de la seua comissió l'any anterior. Una experiència que sens dubte és el millor preludi per a desenvolupar el seu nou càrrec en la directiva de Junta Central Fallera.
És Auxiliar d'infermeria amb més de dues dècades d'experiència i actualment treballa en una Clínica Dental.

VICEPRESIDENTA CINQUENA | Inma Guerrero Bolinches

Aquesta fallera de la comissió Borrull-Túria és una de les grans actrius que ha donat el 'teatre faller'. I no és un dir. Inma és l'actriu amb més saragüells en les seues vitrines, amb un total de 11. Potser per això, va ser la gran propulsora del 'teatre faller' durant la seua etapa com a Vicepresidenta de l'àrea de Cultura de Junta Central Fallera.
Amb una dilatada trajectòria fallera, Inma Guerrero també ha format part de Quart-Túria i Dr. Sanchis Bergón-Túria, altres dos comissions del seu benvolgut sector Botànic-La Petxina. Entre els reconeixements que si han concedit destaca el Premi Manolo Latorre atorgat per la comissió Borrull-Socors, un guardó pel seu compromís i contribució al món faller, sobretot en aspectes culturals. De fet, ara mateix, és la Delegada de Cultura de la seua falla. A eixe premi cal afegir també el Regi d'Or de la Falla Pau-Reina-Sant Vicent i el Bernarda de la Falla Sevilla-Dénia.
Posseeix el Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer i enguany ha tingut l'honor de ser la mantenidora de la Fallera Major Infantil de València de 2020, Carla García Pérez- Una responsabilitat que ja va exercir amb les Falleres Majors d'Oliva i Picanya.
Mestra de primària de professió, és mestra de valencià i formadora de formadors, així que no li serà gens complicada la labor en la seua nova àrea com a vicepresidenta.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte