• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L’exposició sobre la falla gran municipal d’enguany ja és una realitat al CCCC

L’exposició sobre la falla gran municipal d’enguany ja és una realitat al CCCC

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, l’ha presentada este dimarts juntament amb el director del CCCC, José Luis Pérez Pont; el comissari de la mostra, Fran Picazo, i l’artista Antonio Segura (Dulk).

‘Rondalla del Fang’ és una instal·lació mural immersiva que convida el públic a formar part de l’obra artística i a conéixer, des de dins, la bellesa i el problema mediambiental que amenaça l’Albufera. “És una iniciativa meravellosa amb què poder disfrutar del gran talent de Dulk i alhora permet una immersió en l’Albufera i ens fa reflexionar sobre una emergència climàtica que ja és una realitat també al nostre entorn”.

Per això, Galiana ha fet una crida a tota la ciutadania perquè s’acosten al CCCC i gaudisquen amb “una mostra més que recomanable”, i ha mostrat el seu desig perquè “la fi de la pandèmia permeta com més prompte millor que la plaça de l’Ajuntament també mostre al món, amb la falla gran municipal, tant l’art com el missatge de Dulk”.

L’exposició es podrà disfrutar durant set mesos, des d’este divendres fins el pròxim 17 d’octubre. Pérez Pont ha destacat que “la proposta, que ens porta un racó de l’Albufera al cor de València, pretén posar una llavor en el cor de totes i tots els valencians, d’amor i respecte per este paratge tan nostre”.

Per la seua part, Dulk ha afirmat que ha volgut ressaltar les espècies més representatives però també les invasores, la problemàtica de l’aigua i la seua mancança, així com “mostrar l’Albufera com un exemple en què podem observar el canvi climàtic, ja que hi ha aus com el flamenc que abans només estava de pas i ara ja no se'n va”.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte