• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La #Crida21EnLínia més especial de l'última dècada, este diumenge en directe en fallas.com i les xarxes socials

La #Crida21EnLínia més especial de l'última dècada, este diumenge en directe en fallas.com i les xarxes socials

Junta Central Fallera emetrà este diumenge a les 20:00 hores un vídeo especial amb peces dels discursos de les falleres majors de València de l'última dècada

Benvingudes i benvinguts a una Crida diferent, màgica, plena de sentiments, de records i d'estima. Enguany, la situació sanitària que estem travessant ha tornat a deixar-nos sense Falles, i esta vegada també sense eixe dia en el que les nostres Falleres Majors de València anuncien a tot el món que arriba la nostra gran festa. Però lluny de deixar-nos portar pel desànim, els fallers i les falleres volem, una vegada més, demostrar que les Falles són molt més que una festa, són cultura i tradició, són esperança.

I amb aquest sentir, des de Junta Central Fallera hem volgut composar un discurs de la Crida molt especial, un que hem conformat amb les peces dels discursos de les últimes 10 Falleres Majors de València, des de Mª Pilar Giménez Santamarina fins a Consuelo Llobell, sense oblidar a les més menudes que des de 2016 ja posen veu al món faller infantil.

I per què les de l ́última década? Perquè eixa xifra representa la perfecció, la força, l'equilibri i el carisma, perquè és un número redó. Perquè ens permet tirar la vista enrere i veure tot el que hem aconseguit en l'última dècada, ni més ni menys que ser PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE LA HUMANITAT. Vos convidem a fer-vos ressò d’esta Crida Virtual, de fer-la i sentir-la vostra.

El vídeo s'emetrà en directe este diumenge 28 de febrer a les 20:00 hores al web www.fallas.com i el Facebook de Junta Central Fallera (https://www.facebook.com/JCFValencia/).

Volem agrair la gran col·laboració que ens han prestat diverses televisions de la nostra Comunitat, des d’À Punt Mèdia, passant per Levante TV fins a la 8 Mediterráneo. Tots tres han sigut part de l’ànima d’aquest projecte, reflectint que els mitjans de comunicació són també una peça fonamental de la nostra festa.

Gràcies de tot cor.

#LlargaVidaALesFalles #TORNAREM

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte