• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Galiana presenta a l'Assemblea de presidentes i presidents de falla el programa d'activitats en línia que comprén des del 26 de febrer al 19 de març

Galiana presenta a l'Assemblea de presidentes i presidents de falla el programa d'activitats en línia que comprén des del 26 de febrer al 19 de març

El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha exposat hui a l’Assemblea de Presidentes i Presidents de falla corresponent al mes de febrer el programa d’activitats totalment en línia que s’ha programat per al període del 26 de febrer al 19 de març.

Aquestes activitats i iniciatives han estat dissenyades per l’equip directiu de Junta Central Fallera amb les seues respectives delegacions, amb l’objectiu de fer un seguit d’iniciatives i activitats per a totes les edats i per a tota la ciutadania.

Galiana, a la seua intervenció, ha destacat: «Estes activitats no pretenen salvar econòmicament a cap sector de la festa, únicament volem posar en valor i donar ressò a una festa com la nostra. Són activitats molt senzilles i dinàmiques. [...] Estes activitats s’afegiran a les que ja estan proposant algunes comissions i altres entitats a les xarxes socials i segurament moltes coincidiran, així que tota col·laboració serà benvinguda i li donarem difusió per arribar al major nombre de persones possible».

Per a dur-ho a terme, s’ha anunciat que cada comissió rebrà una caixa amb material per a gastar a les diferents activitats, on tindran retallables, globus, receptes i totes les instruccions necessàries. Aquest cap de setmana, es donarà el tret d’eixida a les activitats programades. El president de JCF ha animat a les falleres i fallers a publicar les seues fotografies més entranyables de les Gales Falleres d’anys anteriors per recordar els millors moments. Així mateix, el diumenge 28, s’emetrà un vídeo amb l'última entrada de bandes per rememorar un dia tan especial i a les 20:00h es llançarà un vídeo especial que farà un repàs als discursos de la Crida dels últims anys.

Per a l’1 de març, la Delegació de Falla iniciarà la construcció en línia d’una falla (amb exposició del ninot inclosa) amb la col·laboració de tot el món aportant ninots per a aquesta falla tan única i especial. Pocs dies després, ell 10 de març, quan farà un any de la suspensió de la festa s’instal·larà a la plaça de l’Ajuntament un peveter amb una flama encesa per recordar a totes les persones que ja no estan i a les qui ens han deixat; i deixar palés a la ciutadania que tornarem.

El 13 de març s’iniciarà l’acció per fer visible que les falleres i els fallers continuem amb ganes de fer gran aquesta festa. Per això es convida al fet que es penge a les balconades i finestres de les cases qualsevol element identificatiu de la festa (un blussó, un mocador…). I per a les nits del 14 i 15 de març, nits de plantà, s’anima que es compartisquen eixos sopars de la plantà tan especials a les xarxes. Del 15 al 19 de març, la setmana gran de la festa, hi haurà “globotades” des de casa; classes d’animació i cardio en línia, i fins i tot tutorials de la gastronomia típica valenciana.

El 17 i el 18 són els dies per a l’ofrena. Es repartirà un retallable (que també es publicarà a les xarxes socials) fet pels artistes de la falla municipal infantil, Ceballos i Sanabria de la Mare de Déu per poder fer una ofrena a casa. L’Associació Nacional de Floristes també els repartirà en les seues floristeries de manera que, com els xiquets i xiquetes, estan a casa, tinguen una activitat per fer i també ens envieu les vostres imatges. El dia 17 es publicaran les fotografies dels sectors que havien de desfilar eixe dia i el mateix el dia 18. Les Falleres Majors de València també tancaran eixe dia amb una ofrena virtual a les seues cases.

El 19 de març, dia de Sant Josep, es convida a les comissions i a la ciutadania a fer una paella a casa amb motiu del dia del patró, i mantenir així viu l’esperit de germanor i unió aquest dia.

Galiana no ha volgut deixar passar l’ocasió per agrair de nou l’exemple que està donant el món faller a tota la ciutadania. «Estic segur que puc comptar amb la vostra ajuda i complicitat. Fem que València no ens oblide. Llarga vida a les falles!»

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte