• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera llança un nou concurs d'audiovisuals per a les comissions falleres

Junta Central Fallera llança un nou concurs d'audiovisuals per a les comissions falleres

Junta Central Fallera, mitjançant la seua Delegació de Cultura, ha convocat el primer concurs d'audiovisuals per a la realització de curtmetratges per part de les comissions falleres.

Les creacions podran ser tant de temàtica general, amb un guió creat expressament o adaptació d'un text i en la qual tant la temàtica com el gènere seran lliures, o de temàtica fallera, amb un guió creat expressament, en el qual amb humor reflectisquen aspectes i esdeveniments del món faller en general.

Els curts hauran de ser originals i no podran haver sigut premiats en cap altre concurs. A més, podran estar gravats en qualsevol dispositiu d'enregistrament: càmeres fotografia digital, d'acció, telèfon mòbil, tauleta o càmera de vídeo, entre altres, i es podran editar després amb eines externes. Les creacions de temàtica general hauran de tindre una duració mínima de 5 minuts i màxima de 20 i els de temàtica fallera, una mínima de 2 minuts i màxima de 10.

El tema de les peces audiovisuals serà de lliure elecció i podran presentar-se exclusivament treballs de ficció, per la qual cosa quedaran exclosos els treballs que íntegrament ho siguen d'animació. No obstant això, podran utilitzar-se com a recurs narratiu reforçant l'acció en imatge real de la pel·lícula. També s’exclouran els realitzats íntegrament dins del gènere documental.

Les inscripcions es realitzaran a través de la Secretaria Virtual de Junta Central Fallera i quedarà definitivament inscrita quan arribe la contestació per correu electrònic de la inscripció correcta per part de la delegació de Cultura. El procés d'inscripció ja està obert.

Cada comissió fallera podrà participar amb un màxim d'un curt en cada categoria i els/les directors/es i intèrprets hauran d'estar censats en la comissió fallera en la qual es presenten. L'idioma utilitzat en tots els casos serà el valencià.

Pel que fa als guardons honorífics, es premiarà a la millor actriu i actor, respectivament, millor direcció i millor curtmetratge. Per altra banda, el primer premi estarà dotat amb 500 euros i estendard, el segon premi amb 300 euros i estendard, i el tercer premi amb 200 euros i estendard. Finalment, el guardó a millor guió original estarà dotat amb 200 euros.

El jurat del concurs serà designat per la delegació de Cultura de Junta Central Fallera i tindrà en consideració en la seua puntuació la originalitat del guió o la seua adaptació, la qualitat del muntatge, l’ús de la banda sonora, la realització i la direcció.

Totes les bases i la informació d’inscripció es poden consultar al web de Junta Central Fallera www.fallas.com.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte