• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Si vénen a les Falles de València, dis-los que vinguen amb tren

Si vénen a les Falles de València, dis-los que vinguen amb tren

Hui dilluns, 22 de febrer, s'inicia una campanya de promoció de les falles 2016 nascuda del treball realitzat entre Renfe, Turisme València i Junta Central Fallera. Després de fructíferes reunions s'ha apostat per traure més de 25.000 places a preu fix per a viatjar amb tren a València i realitzar una campanya de publicitat sense precedents, pel seu plantejament i per la potent difusió en tota Espanya. 
 
Cartells en estacions en les grans estacions i en els nuclis de Rodalies, micro-espais de radio, distribució de díptics en els punts de check-in de les estacions fundamentalment Madrid Pta. D'Atocha, Barcelona Sants, Passeig de Gràcia i França, Alacant, Murcia, Conca, Albacete. 
 
També es contempla la presència de la imatge de les Falles 2016 en les màquines auto-venda de tota Espanya, la inscripció en els bitllets de la campanya Falles 2016, un gran bàner en la pàgina web de Renfe, realitzar sorteigs en xarxes socials amb els viatgers gràcies a la col·laboració de Junta Central Fallera amb Turisme València i la Federació de Falles d'Especial,... En resum, una completa campanya de promoció que contribueix a subratllar l'atractiu de venir a València durant el mes de març. 
 
Seràs capaç de perdre't este desplegament d'experiències tan suggeridores i vibrants a estos preus de viatge?
T'ho vas a perdre? Reserva per als teus familiars i amics que desitgen viure les falles de València amb tu el seu viatge en www.renfe.es
 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h