• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Conclou amb èxit la primera jornada del curs de gestió de la Comunicació Fallera de Junta Central Fallera

Conclou amb èxit la primera jornada del curs de gestió de la Comunicació Fallera de Junta Central Fallera

Les sessions continuaran el pròxim dissabte

Aquest dissabte, el Centre Cultural i Esportiu La Petxina de València ha acollit la primera jornada del curs de gestió de la Comunicació Fallera, organitzat per la Delegació de Comunicació de Junta Central Fallera. Unes 70 persones de més de 40 comissions s'han donat cita en una iniciativa que pretén donar les eines necessàries als i les responsables de comunicació de les comissions falleres.

La primera xerrada d'aquesta primera jornada ha estat "La importància de gestionar la comunicació", impartida per la directora de Comunicació i Marketing de Mercavalència, Ángeles Hernández, amb qui els i les assistents han pogut aprofundir en la vessant de la comunicació corporativa. Hernández ha remarcat els objectius i valors a l'hora de comunicar. "La informació que comuniqueu ha de ser real, integral i compartida. Una vegada teniu clars els valors de la comissió, heu de pensar com transmetre'ls", ha dit Hernández als i les responsables de Comunicació de les comissions falleres assistents.

La segona xerrada, centrada en la comunicació institucional, ha estat conduïda pel cap Digital i de Xarxes Socials de la Generalitat Valenciana, Víctor Camino, i pel membre del gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de València, Juan David Matas. Tots dos han incidit en la importància de les xarxes socials com a ferramenta de comunicació des de les institucions. "Si no utilitzem les xarxes socials, no existim. És important estar, i això significa destinar-hi temps. La imatge ha de ser la millor possible", ha assegurat Matas. Per la seua banda, Camino ha explicat com es va preparar la comunicació de la decisió d'ajornar les Falles de 2020.

Finalment, la tercera xerrada ha tractat la "Relació Falles-Mitjans de comunicació” i en ella han participat Boro Peiró (Onda Cero), Omaira López (Official Press), Nuria Llopis (Levante TV) i Manolo Andrés Zarapico (Actualidad Fallera). Els quatre professionals han posat en valor que les xarxes socials ofereixen immediatesa, per la qual cosa han remarcat que "és molt important la centralització de la informació i que ens arribe als mitjans de comunicació". A més, han exposat diverses indicacions per facilitar l'arribada d'informació de les comissions als mitjans de comunicació i han assegurat que "som una finestra oberta i un altaveu per a les activitats de les falles".

Abans de l'inici de la primera xerrada, la vicepresidenta tercera de Junta Central Fallera, María Tomás, el delegat de Comunicació de JCF, Emilio Pacho, i el secretari de Comunicació de JCF, Nacho Fuertes, han donat la benvinguda a les i els assistents i han agraït la seua participació.

El curs de comunicació fallera continuarà el pròxim dissabte amb la seua segona i última jornada, que comptarà amb les xerrades "Comunicació Fallera al 2.0" en Junta Central Fallera, amb Nacho Fuertes i Emilio Pacho; "Comunicació Fallera al 2.0" en comissions de falla, amb Pepa Gómez, Olga Salguero i Amparo Martí; i "Marc legal i llenguatge inclusiu", amb Rafa M. Corchero i Elisa Vicedo.

  • image00022
  • image00024
  • image00031
  • image00034
  • image00056
  • image00066
  • image00077
  • image00078
  • image00091

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte