• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera comptarà amb dos nous 'Influencers Fallers' que faran arribar la festa de les Falles al públic més jove

Junta Central Fallera comptarà amb dos nous 'Influencers Fallers' que faran arribar la festa de les Falles al públic més jove

Els participants passaran diferents fases durant el mes de setembre i un jurat composat per la cantant Sandra Polop, la influencer Cristina Calatrava i el músic del grup Bombai Vicente Cervera seleccionaran els finalistes.

Junta Central Fallera comptarà amb dos nous ‘Influencers Fallers’ que faran arribar la festa de les Falles al públic més jove. Així, participaran en la promoció i difusió de les diferents activitats, missatges, temàtiques i accions importants per a traslladar l'activitat fallera oficial al públic juvenil de les comissions falleres. Els guanyadors del nou concurs participaran de manera activa en la gala juvenil de JCF i tindran accés VIP en diversos actes oficials.

Així ho han explicat els responsables de la Delegació de Juvenils de JCF en la roda de premsa celebrada este dijous, en la qual s’ha presentat la iniciativa i que ha estat presidida pel president de JCF, Carlos Galiana, i la Fallera Major de València, Consuelo Llobell. La primera fase del concurs va començar ja el passat 1 de setembre. En esta, els i les aspirants tindran que enviar un vídeo en el qual explicaran els motius pels quals es mereixen ser el o la influencer faller/a. En la segona fase, un jurat, composat per la cantant Sandra Polop (CHFMV 2011), la influencer Cristina Calatrava (CHFMV 2014) i el músic del grup Bombai Vicente Cervera, seleccionaran les tres millors propostes en cada modalitat. Posteriorment, els i les aspirants enviaran un segon vídeo i els tres finalistes per categoria competiran en una votació popular per a alçar-se amb la victòria. El 24 de setembre seran proclamats els guanyadors.

La idea que els juvenils són el futur de la festa però també el present està molt clara a la nova Delegació de Juvenils de Junta Central Fallera. En este sentit, la seua Delegada, Inmaculada Mata, ha destacat la «necessitat essencial que els juvenils de les falles tinguen veu i per això és important que es vegen reflectits en figures com la dels influencers fallers».

El regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha expressat el seu suport a la iniciativa perquè aquesta «és una mostra clara del treball que anem a fer des de Junta Central Fallera perquè totes i tots els juvenils troben a les Falles la seua forma de vida». Galiana ha destacat que «ser la veu dels juvenils fallers és un privilegi indiscutible i de fet, se'm fa costera amunt haver d'esperar fins a eixe 24 de setembre per a conèixer als guanyadors... Un xic i una xica que es convertiran en el tàndem perfecte per fer arribar la festa de les Falles al món juvenil».

En esta línia també s’ha manifestat la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, qui ha assenyalat que «la joventut fallera ha de moure's i ha de ser eixe gran espill on els xiquets vulguen mirar-se, i eixa gran llavor en què es convertiran els majors de les nostres comissions». «Volem que els juvenils tinguen veu i puguen també suggerir tot allò que els interessa», ha pronunciat.

«Aprofiteu esta gran oportunitat per a conèixer gent de la vostra edat de tota València, per a sentir-vos més integrats en les falles, per a passar-ho bé i sobretot per continuar connectats a la millor festa del món, les Falles», ha asseverat.

UN JURAT ESPECIALITZAT

Totes les fases del concurs estaran supervisades per un jurat nomenat a l’efecte, que tractarà de descobrir els millors influencers fallers. Sandra Polop és una coneguda cantant valenciana, amb més de 15 anys d’experiència. Aquesta fallera de bressol va ser Cort d’Honor de la Fallera Major de València 2011 i és experta en social media, relacions públiques i en direcció i comercialització d’espectacles.

Vicente Cervera és un dels membres del conegut grup valencià Bombai. El conjunt musical, que va nàixer en 2015 al barri de Montolivet de València, té una forta vinculació amb la ciutat i en particular amb la festa de les Falles i ha aconseguit diversos éxits en les llistes de ràdio més importants del país, dos números 1 en Los 40, un disc de platí i altre d’or. A més, Bombai va composar l’himne oficial del centenari del València C.F. Cervera també és el responsable de les xarxes socials del grup, de les seus estratègies de comunicació i creador de continguts en totes les seues plataformes.

L’última integrant del jurat és la influencer Cristina Calatrava, una jove valenciana i fallera de 30 anys, que va compaginar els estudis de Farmàcia amb l’organització i gestió de les xarxes socials. Després de ser Cort d’Honor de la Fallera Major de València 2014 va començar a professionalitzar les seues xarxes. Ha treballat com imatge de diferents marques de nivell nacional i internacional.

FASES I MECÀNICA

En la primera fase del concurs --de l'1 al 13 de setembre-- els i les aspirants tindran que enviar un vídeo de 30 segons en el qual hauran d’explicar els motius pels quals es mereixen ser el o la influencer faller/a. Es tindrà en compte la qualitat del vídeo, la producció i l'originalitat. Les persones que hagen passat de fase s’anunciaran el 16 de setembre.

El jurat seleccionarà llavors les tres propostes en cada modalitat que millor complisquen el perfil de transmetre les activitats falleres de la Delegació de Juvenils de JCF, així com la temàtica fallera orientada a juvenils de les comissions falleres de València. Es valorarà la qualitat del vídeo aportat, així com l’originalitat de la proposta traslladada en el vídeo, l’adequació de la seua imatge com a influencer i la capacitat de comunicació, treball i compromís amb la Delegació de Juvenils de JCF.

En la segona fase del concurs --del 17 al 19 de setembre-- els i les aspirants enviaran un segon vídeo, la temàtica del qual se'ls indicarà en el seu moment, i del 21 al 23 del mateix mes es realitzarà la votació popular, en la qual els tres finalistes per categoria competiran per a alçar-se amb la victòria. Finalment, el 24 de setembre es nomenaran els guanyadors.

Els elegits hauran de col·laborar amb JCF a través de les seues xarxes socials i mitjans de comunicació durant aproximadament els 12 mesos posteriors al seu nomenament. Així mateix, participaran en la promoció i difusió de les diferents activitats de la Delegació de Juvenils, així com dels missatges, temàtiques i accions que aquesta Delegació considere que són importants per a traslladar l'activitat oficial fallera al públic juvenil de les comissions falleres. A més, rebran un ‘kit d’influencer’ composat per marxandatge oficial de la Delegació de Juvenils de JCF, participaran de manera activa en la gala juvenil de JCF i tindran accés VIP en els actes oficials a determinar per la Delegació de Juvenils de JCF.

Poden participar en el concurs totes les persones falleres entre 14 i 21 anys, censades en Junta Central Fallera a través de la seua corresponent comissió fallera.

Fotografies: Armando Romero

  • 0903influencersfallers 1
  • 0903influencersfallers 10
  • 0903influencersfallers 11
  • 0903influencersfallers 2
  • 0903influencersfallers 3
  • 0903influencersfallers 4
  • 0903influencersfallers 5
  • 0903influencersfallers 6
  • 0903influencersfallers 7
  • 0903influencersfallers 8
  • 0903influencersfallers 9

JuvenilsConnectemFalles def

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte