• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L'Ajuntament de València planteja d'acord amb el sector faller que les Falles 2020 se celebren del 15 al 19 de juliol

L'Ajuntament de València planteja d'acord amb el sector faller que les Falles 2020 se celebren del 15 al 19 de juliol

Els monuments es traslladaran a Feria Valencia, on seran emmagatzemats

L’Ajuntament de València ha plantejat, d'acord amb el sector faller, que les #Falles20 se celebren del 15 al 19 de juliol, si la crisi del COVID-19 ho permet. Així ho ha anunciat l'alcalde de València, Joan Ribó, en una compareixença després de reunir-se amb representants del col·lectiu faller, com ara artistes fallers, els i les delegades de sector, el president del Gremi d'Artistes Fallers, el president de la Interagrupació de Falles o el secretari general de Junta Central Fallera. 

Aquesta decisió tindrà que ser aprovada en una assemblea extraordinària de presidentes i presidents de falla, després del seu pas per un Ple extraordinari de Junta Central Fallera.

Així mateix, Ribó, acompanyat pel regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha anunciat que els monuments es traslladaran a Feria Valencia, on seran emmagatzemats.

Per la seua banda, el desmuntatge i trasllat serà finançat, segons ha confirmat l'alcalde, al 50% per la Generalitat i l'Ajuntament.

Finalment, el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha apuntat que es treballarà per a resituar les mascletaes pendents del dissabte 11 al diumenge 19 de juliol.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte