• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El Concurs Mundial de Paelles de la Falla Dr. J.J. Dómine-Port celebra la seua 31ª edició

El Concurs Mundial de Paelles de la Falla Dr. J.J. Dómine-Port celebra la seua 31ª edició

Hi han assistir les FFMMV i les seues Corts d'Honor

La XXXI edició del Concurs Mundial de Paelles es va celebrar el passat 6 de març i va comptar amb la presència de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, amb les seues respectives Corts d'Honor i el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana.

És un esdeveniment benèfic i enguany va recaure en la labor de "Bonagent". Tan sols un equip de 90 fallers treballa tot l'any per a preparar el Concurs de Paelles més gran del món.

El primer concurs mundial de paelles de la Falla Dr. J.J. Dómine-Port va ser a la falles de 1990. Es van cuinar 43 paelles que van aconseguir congregar a més de 500 persones, un èxit sense precedents per a una convocatòria nova.

Els anys següents no van fer més que confirmar l'éxit de la iniciativa. En poc menys de quatre edicions, la Falla Dr. J.J. Dómine – Port va aconseguir que el concurs superara la barrera de les 100 paelles inscrites, i en altres quatre es van sobrepassar les 200.

En l'actualitat el concurs de paelles del port, registra al voltant de 600 paelles inscrites i una participació que supera els 7.000 professionals del sector logístic, arribats de tota Espanya i de diferents racons de tot el món per a participar en el concurs que realitzem al port.

Fotografies: Armando Romero

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte