• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El Concurs Mundial de Paelles de la Falla Dr. J.J. Dómine-Port celebra la seua 31ª edició

El Concurs Mundial de Paelles de la Falla Dr. J.J. Dómine-Port celebra la seua 31ª edició

Hi han assistir les FFMMV i les seues Corts d'Honor

La XXXI edició del Concurs Mundial de Paelles es va celebrar el passat 6 de març i va comptar amb la presència de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, amb les seues respectives Corts d'Honor i el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana.

És un esdeveniment benèfic i enguany va recaure en la labor de "Bonagent". Tan sols un equip de 90 fallers treballa tot l'any per a preparar el Concurs de Paelles més gran del món.

El primer concurs mundial de paelles de la Falla Dr. J.J. Dómine-Port va ser a la falles de 1990. Es van cuinar 43 paelles que van aconseguir congregar a més de 500 persones, un èxit sense precedents per a una convocatòria nova.

Els anys següents no van fer més que confirmar l'éxit de la iniciativa. En poc menys de quatre edicions, la Falla Dr. J.J. Dómine – Port va aconseguir que el concurs superara la barrera de les 100 paelles inscrites, i en altres quatre es van sobrepassar les 200.

En l'actualitat el concurs de paelles del port, registra al voltant de 600 paelles inscrites i una participació que supera els 7.000 professionals del sector logístic, arribats de tota Espanya i de diferents racons de tot el món per a participar en el concurs que realitzem al port.

Fotografies: Armando Romero

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h